Германия - Мексико и Португалия - Чили в кървави полуфинали

OFFNews 25 юни 2017 в 20:11 2688 0

Най-добрите 4 отбора от турнира за Купата на Конфедерациите в Русия станаха известни. Европейският шампион Португалия среща южноамериканския Чили на стадион "Казан Арена" в Казан на 28 юни. Ден по-късно в другия полуфинал ще спорят световният първенец Германия и Мексико - най-добрият тим на Северна Америка.

Чили допусна равенство 1:1 срещу Австралия в последния мач от груповата фаза. "Кенгурата" водеха в резултата на почивката с гол на Джеймс Троизи. Чилийците обаче не допуснаха сензация с изравнителен гол на резервата Мартин Родригес, но се натресоха на Роналдо и компания.

Младия германски тим победи 3:1 по същото време Камерун на стадион "Олимпийски" в Сочи. Това се оказа и юбилейна победа №100 за селекционера Йоахим Льов в неговия мач №150 начело на отбора. Немците остават в Сочи за полуфинала.

Световният шампион откри чрез Керем Демирбей веднага след почивката, като германецът намери горния десен ъгъл със страхотен снаряд. В средата на второто полувреме Камерун остана с човек по-малко заради директен червен картон на защитника Мабука. Той беше даден след повторение на видео, но пак беше доста спорен.

3 минути по-късно Вернер удвои аванса на Бундестима. Гаф в защитата обаче позволи на африканския шампион да намали. Тимо Вернер обаче довърши веднага съперника с трети гол.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!