Кубрат Пулев: Съжалявам за целувката, но не съм сексуален посегател

OFFNews 07 април 2019 в 20:44 6334 1

Боксьорът Кубрат Пулев заяви, че съжалява за целувката с американската журналистка Джени Равало, но също така не смята, че е причина да бъде разследван за сексуално посегателство.

Българският боксьор целуна Равало, по-позната като Джени Суши, докато тя му взимаше интервю след победата над румънеца Богдан Дину в Коста Меса. Заради действията му бе започнато разследване срещу него и той получи забрана да се състезава в Калифорния до разрешаване на случая. Джени Суши пък заяви, че ще го съди за сексуално посегателство, и нае специалиста в тази правна област Глория Олред за целта.

В предаването "120 минути" Кобрата заяви, че въпреки че не би го направил отново, все пак според него обвиненията в сексуално посегателство са неморални.

"Бих се извинил. Аз съжалявам за това, което стана. Ако мога да върна времето назад, разбира се, няма да го направя по никакъв повод. Това е пак опитът. Човек трябва да мине през подобни неща. Темпераментен съм и съм го направил от
щастие, от еуфория. Мога да кажа на моите почитатели, на хората, които ми симпатизират, че ако трябва пак да го направя - не бих. Ако Господ даде да върна времето... Съжалявам за това, но въпросът е, че самото желание, с което съм го
направил, няма никакъв умисъл за насилие", каза Пулев. 

Той още отрече да таи лоши чувства към Равало. Според него тя не е лош човек, а просто са ѝ дали лош съвет. Според него еуфорията е била огромна и мачът не е бил като всеки друг, а това е била и причината да се стигне до инцидента. 

"Тази целувка беше израз на радост. Всеки може да си го тълкува както иска, но при мен беше израз на радост и на щастие. Просто емоция, силна емоция, която мога да сравня с ако човек е дрогиран, до такава степен. Нормално, аз съм отворен човек, с всички хора съм много позитивен. При мен е нормално. Това нещо не съм го правил никога, но просто тогава така съм усетил ситуацията. Познавахме се. Аз казах, че сме приятели, ама тя пък каза, че не сме. Явно сме познати. Говорихме си, предния ден ѝ дадох интервю, бяхме много по-близко. Тя каза след победата да направим парти... Аз се бях концентрирал върху мача. Естествено на другия ден това се случи, тази готина целувка", заяви още Пулев. 

"Не знам кой я покани на партито, тя сама си дойде. Бях в болницата и ми шиеха аркадата. Когато дойдох в хотел, в лобито, тя беше там, Пиеха си и танцуваха. Говорихме си съвсем нормално, смеехме се. Аз даже след мача не пия, гледах си
моя мач. Тя идваше, сядаше до мене, но аз не исках такава близост. Тя и с други хора контактуваше. Изобщо нямаше никакъв проблем. На всеки един интелигентен човек му е пределно ясно", допълни той. 

Пулев още потвърди думите на Равало, че я бил помолил да не публикува интервюто. Той още коментира и купона след мача, на който е присъствала и журналистката. 

"Казах ѝ, че беше майтап. Аз не знам и къде да го пусне, не знам каква журналистка е. Като гледам не е взела нито едно интервю, а заяви, че за това е била на партито. Интервю взимаше по друг начин, друг тип интервю явно, защото аз това видях. Да не влизам в подробности. Не искам да плюя по нея. Не я мразя. Имам добри чувства към нея, въпреки че ме нападат и си измислят какви ли не глупости. Въпреки че всичко това, което правят, смятам за несъстоятелно, не стойностно и дори не е морално, защото има много жени, насилени сексуално и изобщо - потърпевши... А те яхват това нещо и се опитват да изкарат лични дивиденти по този начин, което е супер грозно. Това е неморалното."

Пулев още заяви, че отначало половинката му - поп-фолк певицата Андреа, е била разочарована, но след това го подкрепила.

"В първия ден ѝ беше много гадно, беше разстроена, много разстроена. Не за друго, а за това, че имаше хорски мнения, които ѝ се насаждаха и тя се повлия от това. На другия ден ме подкрепи и каза, че ме познава, знае какъв човек съм" Кубрат коментира и исканията на Богдан Дину победата да му бъде присъдена заради непозволени удари:"Това е спорт, серия, в която не мога си спра удара. Съдията можеше да се намеси, а него го няма. Той е длъжен да бъде там, затова е на ринга. Въпреки всичко, не смятам, че има нарушение", завърши Пулев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21058

1

рамбо

07.04 2019 в 21:34

Може да съжалява колкото си иска, но е късно. Да приготви 600 000$ , писаха, че толкова му искала Суши-то и друг път да използва главата си не само за боксова круша. Дано да му останат кинти все пак, че и Андреа има нужда от пари.