Quantcast

Джени Суши била златотърсачка (видео)

OFFNews Последна промяна на 30 март 2019 в 10:39 17552 3

"Ако внимателно погледнете нейните кадри и нейната физиономия, излъчване и самия тон – лъжата се усеща. Това, че я опипвал по задните части – изобщо не го вярвам. За мен е абсолютна измислица и се е възползвала най-вероятно, тъй като не е имало възможност за свидетели, които да защитят Кубрат", сподели пред bTV човекът, заснел последните кадри на Пулев и американската журналистка Дженифър Равало преди интервюто с целувката - Евгени Веселинов.

Той е главен редактор на bulgariCa.com - сайтът на българската общност в Калифорния. Той е навсякъде през цялата седмица с екипа на Пулеви в Коста Меса. Единственият роден журналист, отразил събитията "на място" и направил интервюта "на живо" с братята.

"Законите, колкото са на страната на дамите в Щатите, в Калифорния има едно много, даже по-силно отношение към тях и в тяхна защита и полза. И те това използват. Това, което казват за "gold digging", или златотърсачките. Съвсем не са малко тези, които опитват, опитват. Някои успяват.

За мен нещата опират до една евтина златотърсачка – търсачка на миг слава, която играе ролята на жертва за пари и имидж... Откровено казано, въобще не съм обърнал внимание на Равало. Тя с нищо не направи впечатление. Тя направи впечатление, след като видяха реакцията на Кубрат, когато реши, че може да изкара някой лев и оттам тръгнаха нещата.

С екипа на Пулеви изкарах доста време и мога да кажа едно: това са хора, които, победили или не, приемаха абсолютно всички. Кубрат живееше за този двубой. Даваше всичко за този мач и една седмица не спря да тренира и да търси начин да се зарежда", каза сънародникът ни. Това е едно голо обвинение", каза Веселинов.

Дори лицензът на Пулев да бъде отнет за постоянно след изслушването, той веднага има право да кандидатства за подновяването му във всеки един друг американски щат, а шансовете му да го получи обратно са големи.

Преди минути бе разпространено скандално видео, което показва как точно изглежда "емоционално изтормозената" репортерка, отъркваща се в скута на представител на компанията на Кобрата.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2000

3

OFFRed

01.04 2019 в 19:23

От много време вече е бизнес съденето и овъртането около мъже с кинти. Правиш се на многострадална Геновева, биеш си шамар в банята и селебрити-портфейла е осъден!
Дано му се размине на Кубрат. Абсолютно нормално е човек с вдигнат адреналин да реагира така. Да не говорим, че каката се познава от общността. Просто не се е сетил, че ще го прецака.

4908

2

zuljin

30.03 2019 в 21:33

Изключително дебилна нация са бургеристанциите...

12193

1

SC

30.03 2019 в 18:30

То е ясно и за слепец, че е такава. Въпроса е къде е бил акъла на наш Кубратчо, че той не е видял.