Цветлин Йовчев: Оставката не стои на дневен ред

Последна промяна на 26 юни 2013 в 10:16 2705 68

Цветлин Йовчев
Цветлин Йовчев

 

Оставката на правителството не стои на дневен ред. Ще правя каквото трябва, пък да става каквото ще, обяви вътрешният министър Цветлин Йовчев на излизане от пленарната зала на парламента.

Колко дълго ще работи правителството решава Народното събрание, коментира още Йовчев.

Той беше в Народното събрание днес заедно с премиера Пламен Орешарски и част от кабинета, за да присъстват на гласуването на нова структура на Министерския съвет. Очакваше се за вицепремиер да бъде избрана Даниела Бобева, както и Йовчев да бъде издигнат до вице.

Депутатите обаче не успаха да съберат кворум заради отсъствието на ГЕРБ и "Атака" и заседанието беше отложено за утре.

Той призна, че Иван Иванов му е представен от човек от ръководството на БСП (Иванов беше назначен миналата седмица за зам.-вътрешен министър, но само за два часа - Орешарски го уволни заради информация за връзки със СИК).

Политическите партии трябва да имат участие в назначаването на политическото ръководство, мисля, че това е нормален процес, обясни Йовчев. 

Вътрешният министър беше се осмели да излезе от сградата на Народното събрание от задния вход, където има протестращи, за да отиде на заседанието на Министерския съвет. Колата му беше обградено от протестиращите, но успя да се изтегли от района на парламента.

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

29.06 2013 в 10:46

Ох, че сте жалки с Поля... Човешка тор на хранилка.

29.06 2013 в 10:43

Проблемът изобщо не е в изборния кодекс. Проблемът е в качеството на хора, които са вътре и не си поемат "политическата" отговорност за "грешките" въпреки, че я декларират. Ще трябва да се разкарат- по възможност доброволно, но и иначе става.

29.06 2013 в 10:39

Поля, аз лично преставам да те чета :)

По-хигиенично е, някак си... Замърсяваш ефира тук, както шефовете ти ръководните постове в държавата.

ГЕРБ не са стока, всички го знаем, но БСП, ДПС и Атака се изложиха не по-малко за да ги "подкрепям".

Всички ВЪН!

29.06 2013 в 10:32

Ай-стига, бе, Поля, умора нямаш!!!

Тая мантра не минава! Хората са на улицата, а не ГЕРБ. Герберасти има там, доколкото и те са част от пейзажа! Това, че им се плаща да бъдат активни не знам как променя факта, че всички останали сме там, по своя воля и желание.

28.06 2013 в 01:13

"крътосвала шпага" хаха в смисъл както волен и местан "кръстосват шпаги" ли?

А тоя болен после ходи и пречи на гей парадите ... ;)

26.06 2013 в 16:18

Това не значи, че тези дето ви водят и призовават от Фейсбук не са гербаджии. Даже съм убедена, че са, каквото и да приказват. Всеки нормално разсъждващ човек не може да не си дава сметка, че оставка на кабинета и разпускане на Народното събрание, ще докара тиквите на власт. Само вие не го разбирате и старите сини, изпаднали от властта, които не щат по-дълъг срок, най-малкото, за да не се усетят истинските десни, че и те са толкова стари ку*ви, колкото и всички останали и ако може пак да минат на заплатки в парламента.

26.06 2013 в 15:29

Не сравнявам Обама с Цветанов, а само отбелязвам топлите връзки в параграф-ите (22).

Другото е излишно даже да се коментира, но пък е достатъчно да обясни ти защо протестираш и искаш оставки :). Вас герберите не е чак толкова трудно да ви разпознае човек.

26.06 2013 в 15:25

В никакъв случай не трябва да се стига до оставка. Това ще рече ГЕРБ да се върнат и да си узаконят мизериите и на Цветанов да му се размине. В никакъв случай не трябва да се стига до оставка. Това ще рече ГЕРБ да се върнат и да си узаконят мизериите и на Цветанов да му се размине.

26.06 2013 в 15:22

Аз познати гербаджии нямам и за тях не мога да говоря, обаче всички мои познати сме на улицата и не сме гербаджии, това е сигурно :D
И наистина който не е (нарочно) сляп може лесно да види, че към половината плакати включват и ГРОБ в текста.

26.06 2013 в 15:05

Сравнявате Обама с Цветанов! Уааауууу! :D
И една забележка : АЕЦ Белене е единствено и само далавера и кражба на твоите червени любимци/другари! ГЕРБ нямаха интелектуален капацитет да крадат от там за наша най-голяма радост! Но виж при Доган/КТБ/Р.Овч/Б.Манчев е съвсем друго! Те с това припечелват от има няма 20-30 год.

Хайде със здраве и успех