Цветанов се похвали със заслугите си към държавата

13 септември 2013 в 14:00 2068 9

Цветан Цветанов, Снимка: БГНЕС
Цветан Цветанов, Снимка: БГНЕС

"Работил съм само за интересите на държавата и за това да има по-голяма сигурност", заяви пред журналисти в кулоарите на парламента бившият вътрешен министър.

"Нека да се върнем в началото на моя мандат - именно тогава имаше човек, който убождаше децата в парковете, и той беше задържан. Имаше и убийство на Стоян Стоянов във фирма "Гранит" и беше разкрито. Знаете какво се случи с "Наглите" - бяха задържани, осъдени на първа инстанция. Ами "Килърите" - беше задържана група, която извършваше поръчкови убийства, сега те са с доживотни присъди. Има ги и количествата задържани наркотици", изтъкна Цветан Цветанов.

Изреждането на Цветанов бе провокирано от журналистически въпрос дали смята да се оттегли от политическата сцена заради множеството скандали, които избухнаха около него в последните месеци.

Бившият вътрешен министър бе категоричен, че няма такива намерения, защото не е ощетил държавата, а е работил в нейна полза. Той коментира още, че не се притеснява от делата, които се водят срещу него.

"В тази държава единственият орган, който може да преценя дали едно лице е виновно или не, е българският съд", коментира Цветанов и подчерта, че се чувства жертва на "новата Тройна коалиция".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews