Quantcast

Цветанов не се разпознава в Ц.Ц. от тефтерчето на Златанов

Последна промяна на 17 септември 2013 в 09:08 1705 3

Цветан Цветанов. Снимка: Сергей Антонов
Цветан Цветанов. Снимка: Сергей Антонов

Бившият вътрешен министър и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов не се разпознава зад инициалите Ц.Ц. от тефтерчето на отстранения шеф на Комисията за установяване и предотвратяване конфликт на интереси Филип Златанов.

Цветанов обяви това в интервю за "Нова телевизия". Той твърди, че се се е срещал със Златанов само един-два пъти.

„Искра Фидосова предприе едно лично решение след разговор с лидера на партията. Така че в тази посока нека изчакаме разследването.

Защото знаете, че бяха показани само няколко страници от това тефтерче. Нека се покажат и останалите, може от тях да се появят други интересни инициали“, коментира Цветанов по повод оттеглянето на Фидосова от партията, след като беше показано на медиите тефтерчето на Филип Златанов, в което често са използвани инициалите Ц.Ц. и И.Ф.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

17.09 2013 в 10:57

Ханко, да престанеш да ме обиждаш на червено! В тефтерчето всичко е зашифровано. Ц.Ц. трябва да се чете Цв.Цв.! Леля Цецка е отбелязана само един път като "...и др. " и веднъж като "...певицата." И.Ф. не е ли Иван Костов? Изобщо на маймуни ни направиха, маскари с маскари. Поне се опитват, но ние не се даваме.

17.09 2013 в 10:16

Докато им се рамзинават такива наглости така ще е. Всеки ден ще има по един пеевски а вий си седете н амизернат апенсийка а на избори гласувайте с най-червената бюлетина.

17.09 2013 в 09:52

Щирлиц отлично знаеше, че 2+2 е 4. Той обаче се чудеше откъде Мюлер се е добрал до тази строго секретна информация. Та къде сте видели грамотна калинка?
Жокер: Цецка Цачева.

Неее, сериозно: Лицето се казва... Цеко Цеков!