Станишев: Борисов не може да се освободи от Цветанов (видео)

OFFNews 16 април 2013 в 22:54 5642 1

Идва краят на приказката за добрия цар и лошото управление, обявиха социалистите. Снимка: БГНЕС
Идва краят на приказката за добрия цар и лошото управление, обявиха социалистите. Снимка: БГНЕС

Борисов разбира, че Цветанов вече му е като воденичен камък, защото изолира ГЕРБ, до което се стигна вчера след скандалното разкритие на прокуратурата. Това заяви лидерът на социалистите Сергей Станишев.

Но той не може да се освободи от Цветанов, защото му държи партията, той е основният му инструмент за манипулация и фалшификация на изборите, за мачкане на хората, за принуждаване да се гласува за ГЕРБ, коментира Станишев.

Във вторник вечерта в НДК бяха представени кандидатите на Коалиция за България за депутати от 23-и, 24-и и 25-и МИР София-град.

Идва краят на приказката за добрия цар и неговото лошо управление. Вече не можем да слушаме за добрия Бойко Борисов и лошия Цветан Цветанов, за добрия Бойко Борисов и лошия Симеон Дянков, за добрия Бойко Борисов и лошия Мирослав Найденов - накрая всичко се събира в една точка, която е гарантирана само от един човек, заяви кандидатът за народен представител Петър Курумбашев.

Държат се като разбойници. Няма магазинче, оцеляло в София, ако не е с протекциите на ГЕРБ. Това не се търпи вече, каза Станишев.

Само с воля не става, трябва и можене, заяви в словото си Жельо Бойчев, кандидат за народен представител от 23-и МИР.

Трябва да върнем вярата и надеждата на хората за една свободна и демократична България.

Декларирам от името на всички колеги,че те са готови да го направят, заключи Бойчев.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови