Quantcast

Псувни и нападки между ДПС и ГЕРБ на изборната нощ в Гърмен

Последна промяна на 30 септември 2013 в 15:44 976 5

Ахмед Башев
Ахмед Башев

Изборната битка за кмет на Гърмен се пренесе на площада пред Общината миналата вечер, когато депутатът от ДПС и дългогодишен кмет на селото Ахмед Башев и Калин Каменов от ГЕРБ се нападнаха един друг с обидни думи, съобщава Нова ТВ.

Случката се разиграла късно снощи, когато изборният ден в Гърмен вече е приключил.

Доскорошният председател на Агенцията за закрила на детето Калин Каменов твърди, че бил нападнат от депутата на ДПС Ахмед Башев.

Каменов обясни, че проверявал електронната си поща на таблета си, при което изневиделица Ахмед Башев му налетял с упреци и обвинения „защо ме снимаш, боклук такъв!”.

„Започна да ме напада с явното желание да ме удари. В този момент един от полицаите, които между другото стояха абсолютно безмълвно, понечи да ме защити и благодарение на един от полицаите той не ме удари”, твърди представителят на ГЕРБ.

Елиана Спасова от предизборния щаб на ГЕРБ, станал свидетелка на разправата между двамата мъже, твърди, че Башев "си е позволил да каже че трябва да ги е срам (ГЕРБ бел.ред.) от това, че са загубили изборите." Кандидатът на ДПС е заявил това още преди изборната комисия да е започнала работя, смята още Спасова.

Според Ахмед Башев обаче истината е друга. Той бил жертвата, а не нападателят.

„Що се отнася до самия господин, не му знам името дори, той се появи тук с някаква светкавица, която искаше да снима мен, казах му да не се занимава със снимки, защото няма право да ме снима, той се опита да ми посегне обаче имаше полиция, която го отпрати в другата посока на площада и с това завършиха нещата, не е имало никакво стълкновение”, твърди от своя страна депутатът от ДПС.

Калин Каменов обеща, че ще пусне жалба в прокуратурата заради нападението.

Новият кмет на община Гърмен е Минка Капитанова от ДПС. Тя получи 5199 гласа, а опонентът ѝ Верхат Ислямов от ПП ГЕРБ - 2245 гласа. В ОИК – Гърмен са постъпили множество сигнали и жалби за това, че бюлетините били прозрачни. ОИК-Гърмен се е произнесъл по въпросните жалби.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

30.09 2013 в 22:33

Нима матреала не заслужава да го управляват циганьори? Нима траекторията на българските електорални предпочитания не води точно натам?

30.09 2013 в 21:46

Каква визия, какво излъчване! Същи Наполеон! Какво става башев, с цялата си мощ в този район, с прозрачните бюлетини, с проверките кой е гласувал и кой не, ГЕРБ успя да вземе 32%! Според мен това е прекрасно и резултатът е такъв, че трябва най-малко да се гръмнеш! ХОРАТА ВЕЧЕ СЕ СТРАХУВАТ ПО-МАЛКО ОТ ВАС!

30.09 2013 в 21:26

Поредният гнусен мангал от ДС, който се изживява като местен феодал...а сега вече и депутат естествено. :)
ОСТАВКА!!!

30.09 2013 в 19:02

хахххаха

30.09 2013 в 16:34

Какъв млад меринджей, а?
е не е много млад