Превозвачи отказват да возят протестиращи

Симона Костадинова 07 август 2013 в 14:59 5836 11

Автобус
Автобус

Транспортни фирми са отказали да превозят протестиращи от Благоевград до Пловдив. Там те са планирали да се включат заедно с група от София в протеста на пловдивчани срещу областния им управител Венцислав Каймаканов (ДПС), съобщи Фокус.

Това не е първият случай, в който протестиращи от Благоевград имат проблеми заради желанието си да изразят гражданска позиция. Миналата седмица 18 благоевградчани, участвали в протеста в София, бяха привикани на беседа в Областната дирекция на МВР, където им е бил съставен предупредителен протокол.

На протеста в Пловдив все пак успели да идат протестиращи от столицата. Групата се е състояла от около 20 души. Със себе си са носели огромния транспарант с надпис „България каза: Орешарски, върви си!” , барабани и тарамбуки.

OFFNews потърси за коментар днес един от благоевградчаните, привикани от полицията миналата седмица. Той обаче заяви, че не знае кои са транспортните фирми, отказали превоза: "не ги обвинявам по никакъв начин, защото институциите ги притискат с непрестанни проверки", заяви младежът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!