Пияната учителка танцувала и пяла Gangnam Style (видео)

Николаос Цитиридис 10 декември 2012 в 17:53 8364 8

130 СОУ
130 СОУ "Стефан Караджа". Снимка Facebook

Пияната учителка по немски език е изнесла цяло шоу пред своите ученици - тя е пяла и танцувала най-популярната песен в света - Gangnam Style на корееца PSY.

Деца от 5-ти клас, станали свидетели на действията на пияната учителка, коментираха пред OFFNews, че когато г-жа Иванова влязла в часа, за да проведе редовен час по немски език, е започнала да пее и танцува всеизвестната песен "Gangnam Style".

След представлението, което е изнесла пред учениците, напуснала стаята по средата на часа и е влязла в съседната стая в часа на 11 клас по химия.

Колежката на пияната учителка веднага забелязала, че учителката е в нетрезво състояние и за това веднага е съобщила на директора на училището. Това е станало около 9.00 часа сутринта - до директорката на 130 СОУ Янка Караджова е стигнала информацията за това, че неин служител буйства в часовете.

На мястото на инцидента е пратен патрул на бърза помощ и полицията. По думите на Караджова, пияната учителка е използвала вербална агресия и е отказала всякакво съдейства на служителите на реда, като дори не се е легитимирала пред тях с личната си карта.

Въпреки че инцидентът е станал по време на час, извеждането на жената в безпомощно състояние не е било пред децата.

Янка Караджова коментира пред OFFNews, че такъв инцидент не се е случвал до момента в повереното ѝ училище, както и никога до сега в директорската ѝ кариера.

Г-жа Иванова, пияната учителка, има 7-години учителски стаж. Тя преподава в с 130 СОУ "Стефан Караджа" от началото на тази учебна година. В трудовата ѝ книжка не са маркирани подобни инциденти до сега.

Пълно интервю с директорката и нейният коментар по случая може да видите тук:

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!