Партията на Кунева внесе в ЦИК повече подписи от ГЕРБ

Елица Мартинова 26 март 2013 в 13:34 3427 12

Прошко Прошков, Снимка: БГНЕС
Прошко Прошков, Снимка: БГНЕС

„Движение България на гражданите“ се регистрира в Централната избирателна комисия за предстоящия вот. Партията на Меглена Кунева внесе 58 000 подписа, с което счупи досегашния рекорд на ГЕРБ.

„Ние не внасяме подписите, за да подобрим нечий рекорд. Целта бяха десетките хиляди разговори, които с колегите проведохме в цялата страна. Почти всеки подпис означава разговор. Най-много ценим онези разговори, които са преобърнали нагласата, за да ни подкрепи определен човек“, коментира говорителят на предизборния щаб Прошко Прошков.

Подписите на „Движение БГ“ бяха внесени от Прошко Прошков, секретаря на партията Людмила Елкова и организационния секретар Калин Томов.

„Разговаряхме с хората, видяхме справедливия гняв, който познаваме добре. На базата на тези разговори тръгваме с увереност, че подкрепата расте, когато подхождаш искрено. Когато искаш да донесеш промяна, да свалиш бремето от бизнеса, да има работа, доходи, здравеопазване, образование и най-вече: правов ред и справедливост“, допълни Прошков.

Преди „Движение БГ“ в ЦИК се регистрира народна партия „Свобода и достойнство“ на Касим Дал и Корман Исмаилов.  

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews