Октай: Карат ме да правя нещо, което не искам

Юлиан Христов 21 януари 2013 в 15:58 4111 6

Октай Енимехмедов, Снимка: БГНЕС
Октай Енимехмедов, Снимка: БГНЕС

Бат' Гого, карат ме да правя нещо, което не искам.

Това е заявил Октай Енимехмедов два дни преди да насочи дулото на пистолет в главата на Ахмед Доган.

Това твърди Петко Симеонов – един от съучредителите на СДС и лице на първите опозиционни протести в София.

На стената си във Фейсбук той е споделил коментар, който му е изпратен от негов приятел. Мъжът разказва за среща на брат му с Октай в Бургас дни преди нападението над Доган. Текстът гласи:

Г-н Симеонов, по повод вчерашната случка споделих една публикация от вашата стена. В отговор брат ми, който живее в Бургас каза следното: 17.01.2013г. - 17:55ч - Прибирам се от работа... минавам да взема едно шоколодаво яйце Киндер на малката... и виждам Октай Енимехмедов. Питам го какво става, че е така кахърен... да няма проблеми с ченгетата... отново.... отговора беше: „бат Гого карат ме да правя нещо, което не искам"... изводите оставам за всички, които прочетат това ! ! !“

Пред OFFNews Симеонов е категоричен, че източникът на информацията му е достоверен и не би го подвел или излъгал за подобна среща. Той твърди, че хората, които са подали информацията, са настояли да останат анонимни, тъй като се страхували. „Те отказаха имената им да се съобщават, защото се страхуват от ДПС. Имат опасения, че ще си имат големи неприятности“, коментира Петко Симеонов.

Аз вярвам на този човек, който ми е съобщил, категоричен е Симеонов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови