Quantcast

Новата ни анкета: Одобрявате ли докарването на протестиращи с автобуси?

Последна промяна на 05 септември 2013 в 15:47 4660 17

Автобуси, Снимка: Цвети Паунова
Автобуси, Снимка: Цвети Паунова

След като на вчерашното „Голямо посрещане“ и БСП, и ГЕРБ докараха свои привърженици с автобуси в центъра на София, в новата ни анкета Ви питаме:

Одобрявате ли докарването на протестиращи с автобуси?

Възможните отговори са:

Ако имат гражданска позиция, нека протестират там, където живеят

Не, това опорочава протестите

Да, всички средства за сваляне на правителството са позволени

Анкетата се намира в дясната част на сайта. Очакваме Вашите отговори!

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

06.09 2013 в 14:01

Да ти припомня нещо. Не си забравил ка Местан ага заплаши, че ще докара 30000 резани в София, нали? Това беше още в първите дни на протестите. След това не докараха ли, е не 30 хиляди, ама 1000-1500 съвместно ДПС и БСП, да демонстрират "народната любов" към Орешарски. Беше редно да им се покаже, че така не става. Автобусите не са им монопол. И предполагам че няма да повторят. За ДПС и комуноидите говоря. Пък ти от ксои си ми дреме.

06.09 2013 в 11:38

Защото offnews са си спретнали "анкетата" за повдигане на духа на протестиращите, не за да има обективност, още по-малко някаква представителност. Поредния гротесктен опит да вкарат малко вятър в платната на протеста, че вече няколко дена гледам журналистите са повече от протестиращите. А иначе защо не протестират по места, ами много просто, защото единственото искане на протеста и съответно на анти-протеста е оставка на правителството, а правителството се намира в София. Освен това стратегията на протестиращите е да оказват директен натиск върху депутатите и политическите лидери от управляващите партии къде с павета, къде с вериги, в повечето случаи с ругатни и храчки. Няма реални искания, има само нетърпимост към тези, които са спечелили изборите и управляват законно, за изненада на партията на мутрите и контрабандистите. Ако трябва да защитават народните си избранници как да го направят тези, които не са от София. Парламентът се намира в столицата, трябва по някакъв начин да дойдат. Не виждам какво странно има да защитиш, политика който си изпратил да те представлява. Как да пристигнеш ако сме група от над 20 човека, най-елементарното е да си наемем автобус или каквото там е най-подходящо. "Анкетата" ми прилича на еФтина пропаганда от времето на соца и по-скоро ми е странно, че още има хора, които си мислят, че могат да манипулират по подобен начин. Видно е, че учебната програма в милиционерската школа не е еволюирала съществено от 60-те години на миналия век.

05.09 2013 в 23:38

НЕ одобрявам.
Има няколко причини за това:
1. Пъзльовци. Ако имат топки - могат да си протестират по места - всеки за каквото си иска. За, против.... каквото ми е на сърце.
2. Плаща се. Или се изнудват хората. Не може протестиращ или контрапротестиращ да не знае за какво е на протест. Хванат и натоварят временната заетост - обикновено малограмотни хора, лесно манипулируеми - да не кажа по-тежка дума - направят агитка - после твърдят за всички хора, излезли с убеждения, идеи, че са платени. Тези комунистическо-герберастически номера са ясни, но народът е прост и се вързва. Това трябва да бъде забранено със закон.
3. Вчера Бойко отиде при своите автобуси; Станишев отиде при своите преди това.... Що не дойдат на протеста, при нормалните хора? Няма никой да ги бие. Но ще отнесат СРАМ. А те са такива гьонсурати, че не се срамуват, вярват си..... Нека да дойдат една вечер в 8 часа, какво се правят на прима-балерини и си ходят при техните?! Елате, да ви видим.

05.09 2013 в 23:28

Включително ГЕРБ.
Не бе, аз съм от сливенските села и живея в София. И ме хваща яд как пък не се организират на протест в Сливен, Каспичан, Куртово конаре - няма значение - това само сипва вода във воденицата на команчите - провинцията е с нас; София не е България..... Излезте по места, защо не го правите?

05.09 2013 в 23:25

Е, да ви покажат по телевизията е нещо важно. И затова комунистите ще твърдят, че сте с тях, защото макар и 30 - ще изтече информация, че в Разлог е имало протест. ПОсле ще дойдат още 5, после още 10..... И накрая ще гласувате за ГЕРБ.
Да, карат ви като добитък. И комунистите, и ГЕРБ. Как пък 3 месеца протести и никаки драми и баш от техните автобуси - напрежение вчера. И не обиждаме хората от провинцията като безсловестно стадо - моите съграждани, които живеят там си се определят като такива. Не излизат, не показват кураж, което дава допълнителни крила на комунистите и герберастите.
Вечерните протести - аз бях и на февруарските, и на сегашните ходя, когато имам възможност. Ходя най-редовно на протестите на зелените, когато имаше такива. И да, все в извън-работно време - уикенд, след работа..... Няма как да вися през дена - трябва и да се яде.
Много поздрави на Янаки Стоилов. Не сме там, защото е безопасно, а защото работим. И не, не е безопасно - доказаха го режисурите на Бойко през зимата - пострадаха невинни хора.
Протестиращите от 3 месеца се дразнят от Бойко почти толкова, колкото и от комунистите - никаква разлика няма между тях. Нито Бойко промени нещо, нито комунистите. Все една и съща. Основната маса хора протестират против тези хора, искат промяна и МОРАЛ. А не може да се очаква морал от хора, които си водят клакьори и мъдеблизци. Това трябва да се промени. И всеки следващ да бъде натискан до дупка и по същия начин. Докато не ги вкараме в пътя, защото те сами няма да го направят доброволно - всичката тая сган трябва да работи за нас.
И да, и с едно пиано ще стане. И същото това свали Бойко, то ще свали и команчите, после пак Бойко, докато политиката не стане нормална и морална.
Няма връшане назад, или да си седят тук само мангалите, това е последен шанс, даден от всички тези "умни и красиви" хора.

05.09 2013 в 23:06

Какво да се сети, няма пари за влак, какво да кажа повече

05.09 2013 в 23:05

Има градски транспорт. Аз на протест с кола не съм ходил, щото в центъра на София е зор с паркирането. Ако не знаеш.
Да идват ако щат с БДЖ, ама да си платят билетите. А не "фирми, близки до определени партии" да извозват пълни малоумници, които дори не знаят за какво са там.
И да, те са прасета. И да, тези, които ги товарят на "рейса" - са прасета.
А ако човек иска да протестира - и не може да си позволи да дойде на собствени разноски до София - да протестира там, където живее.
Или не сте съвсем живи.....
Ми протестирайте си по места, кому е нужно само ние да го правим? Кое ви спира? всичко, което се случва там ли ви е приятно?

05.09 2013 в 22:58

Според моите скромни възгледи са демократи. И възможо най-малко зависими. Това с автобусите са трикове на ГЕРБ и БСП, заимствани от ДПС с туризма покрай избори и не виждам нищо демократично в това. Който иска да протестира - да си протестира където живее. А не да ми се лезят разни олигофрени и да прегръщат Бойко в някое кюще на протеста, където знае, че са негови. Ако е толкова пич - що не излезе при другите протестиращи? Щото ще обере народната любов. Това важи и за комунягите, и за болните, и за "турците"

05.09 2013 в 20:48

Одбряваме! Ама да не е само за град София, ами и за провинцията. Утре да сме три дни в Пловдив, После седмиж=ца на морето, после няколко дни във Велико Търново! Ей така искам да обикаляме цялата страна!
Та, не сме против - за сме - за!!!

05.09 2013 в 20:48

Изобщо не се връзвайте на "погражданчили"се провинциалисти!България е една за всички ни!Тя има нужда от всеки който го е грижа да не продължава с агонията на 25 годишен"преход ""сътворен точно от сега управляващите ни и техните клонинги!