Ексклузивно Борисов предложи Даниел Митов за премиер (обновена)

Новата ни анкета: Какво му става на Волен?

Последна промяна на 18 юни 2013 в 14:44 10846 41

Лидерът на
Лидерът на "Атака "Волен Сидеров. Снимка: БГНЕС

Какво му става на Волен ви питаме в новата анкета на OFFNews.

Можете да давате повече от един отговор, а възможните са:

- Не си е пил хапчетата;

- Пази си милионите, които взе от ДПС;

- Отклонява внимание от Делян Пеевски;

- Рекетира за още пари;

- Отстоява националните интереси;

- Изпълнява нареждания от Държавна сигурност.

Анкетата се намира в дясната част на сайта. Очакваме вашите отговори!

Най-важното
Всички новини
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.06 2013 в 12:37

STAVA PRIMADONA KOGATO E GLADEN :}

<em>Моля, пишете на кирилица.</em>

19.06 2013 в 06:01

Истината е че този човек е изпълнен със прекомерна злоба, което води до много силни комплекси.

19.06 2013 в 03:57

Алевтина, това са глупости на таркалета. Ти познаваш ли освен Хитлер друг държавник (Жириновски не е държавник) да се се държи по-истерично от Сидоров? И коя сериозна политическа партия, освен Атака и ГОРД на Слави Бинев, разполага със собствени улични мутри за тероризиране на другомислещите?

19.06 2013 в 03:51

Сега, след като се превръща в ударна улична сила на тройната коалиция ДПС-БСП-Атака, ясно е, че Сидеров не е волен, а е болен и долен.

19.06 2013 в 03:29

7. Усеща че мирише на нови избори (догодина). Усеща че подкрепата за него намалява заради предателството му. В следствие от първите две изречения - усеща че няма да бъде повече никога депутат. Следователно - няма да има имунитет. И нискочелите му момченца ще се ометат в посока на някой, който плаща по-добре. Следствието пък от последните две изречения е, че ще яде бой по пет-шест пъти на ден. И тук идва интересното - вместо (като мъж) пред такава реална заплаха да се мобилизира, и да мисли трезво как да излезе от ситуацията, той избра абсолютно женска реакция - истерична, крещяща и с опити да прехвърли неговите проблеми върху някой друг. Всеки семеен поне от пет години мъж ще потвърди думите ми. От тук идва изводът че Волен всъщност е Волена. И нищо друго....

18.06 2013 в 23:30

Ако Болен беше послушал докторите и се лекуваше в изолация хората щяха да ходят на опера а не на митинги.

18.06 2013 в 22:32

Прочетох днес ,че г-н в.с... Оф,се готви да се моли Богу,не разбрах точноза кого или какво,но идеята ми допадна, препоръчвам му Черепишкия манастир.По време на Петровските пости е подходящо ,хем ще провери дали някой се нуждае от изТЪПленията му .

18.06 2013 в 20:22

Сидеров е самфетка на дистанционно задействане от мутро-олигархията! И поради заболяването и наркоманията си въобще не може да осъзнае и прецени какво върши! Докато има финансиране, било от субсидия, било от мутро-финансови "инжекции", около него ще има и патриотарсващи гювечари, които ще използват лабилното му състояние за да припечелят някоя пара! Затова трябва да се спрат ИЗЦЯЛО всички субсидии за политическите партии, както и безотчетните пари в пликче за депутати и управляващи, както и да се премахнат политическите кабинети към всяко ведомство!

18.06 2013 в 20:08

Не си е пил хапчетата от доста време насам и се нуждае от психиатрична помощ. За него е ясно, човекът има диагноза, но в групата е проф. Слав Станилов, свестен и умен човек. Преди 120 години следвахме във великотърновския университет, не мога да повярвам, че е повярвал на този болен мозък. Но вероятно се е променил, за жалост.

18.06 2013 в 19:58

НЕ СТЕ ЛИ ВИЖДАЛИ ЖИРИНОВКИ КАК СЕ ДЪРЖИ И ТО В РУСИЯ? ВИНАГИ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!ВИЕ БЪРКАТЕ ЕМОЦИОНАЛНОСТТА С ДИАГНОЗА.ВЯРНО Е КОГАТО СМЕ ЖИВЯЛИ В СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА, ПОВЕДЕНИЕ ОТ ТОЗИ РОД Е НЕДОПУСТИМО.ВКОРЕНЕНА НИ Е ПРЕДСТАВАТА ЗА ЗАЛИЗАНИЯ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ИЛИ ПРЕДСЕДАТЕЛ ОТ КОМ.ПАРТИЯТА КОЙТО ТРЯБВА ДА ГОВОРИ С КОМУНИСТИЧЕСКИ КЛИШЕТА И ДА ИЗГЛЕЖДА КАТО КЛОНИРАН ЧОВЕК!ВОЛЕН СИ Е МНОГО ДОБРЕ,ФАКТ Е ЧЕ ТРЕТИ ПЪТ Е В ПАРЛАМЕНТА,ОЗНАЧАВА НЕ САМО ЧЕ Е ДОБЪР ОРАТОР НО И МУ ВЯРВАТ ХОРАТА ,ТЕ НЕ СА С ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ,КАКТО СЕ ОПИТВА ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ИКАСАБОВ. А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ЛИДЕРИТЕ НА ДРУГАТА НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ОТ БУРГАС???НЕ МОЖЕ ТАКА ,НИЕ БЪЛГАРИТЕ ВСЕ ТЪРСИ КУСУРИ НА ДРУГИТЕ,А НЕ ВИЖДАМЕ СЕБЕ СИ И ЗАТОВА СМЕ БЕДНИ,ЗАВИСТЛИВИ И ЧУЖДИ СИЛИ НИ УПРАВЛЯВАТ!