Над 1000 регистрирани за форума „Кариера в България. Защо не?“ 2013

Вероника Шербанова 11 септември 2013 в 14:03 1878 1

Форум
Форум "Кариера в България. Защо не?"

Повече от 1000 души са се регистрирали за участие в шестото издание на форума „Кариера в България. Защо не?“, което ще се проведе на 12 септември.

Форумът ще се проведе в Интер Експо Център София под патронажа на президента Росен Плевнелиев.

Организатори на „Кариера в България. Защо не?“ са сдружение „Тук-Там“ и фондация „Идентичност за България“.

В тазгодишното издание на форума ще участват и рекордните 60 изложители. Сред тях има български и международни компании, неправителствени организации и държавни институции.

Освен изложители, по време на форума ще се представят и участници от т.нар. „Алея на завърналите се“ - успешно реализирани инициативи на българи, работили и учили в чужбина.

Участниците ще могат да видят добри примери в търсенето на работа по време на кариерните консултации и на фирмените презентации.

Началото на семинарната част е в 10 часа. Тя ще бъде открита от ръководителя на Представителството на Европейската комисия за България Огнян Златев.

В семинарната програма участие ще вземат повече от 35 лектори, които ще споделят своя опит от професионалната си реализация в България.

Форумът ще се излъчва на живо както в България, така и в чужбина. Потвърдени са излъчвания в Берлин, Дънди, Лондон и Маастрихт. „Кариера в България. Защо не?“ ще се излъчва на живо и от OFFNews.

77% от участниците в миналогодишното издание на форума „Кариера в България. Защо не?“ са намерили работодател, който харесват. Повече информация за "Кариера в България. Защо не?" можете да намерите на интернет страницата на форума.

Информираността на е основната цел на събитието, но е важно да се знае и колко българи от чужбина са се завърнали в България и са успели да се реализират успешно тук. Затова стартира и проектът „Аз избрах! Кариера в България. Защо не?“, в който българи, завърнали се от чужбина, разказват за реализацията си в България, обясниха организаторите на форума.

До момента историите си са споделили над 30 души.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews