Защо да остана в България?

OFFNews 30 август 2013 в 14:26 3723 6

Форум
Форум "Кариера в България. Защо не?"

Въпроси като „Защо да остана в България?” ще са основен акцент в конферентната програма на форума „Кариера в България: Защо не?”. Шестото поредно издание на инициативата ще се проведе на 12 септември 2013 г. в Интер Експо Център, София.

Организаторитевече над 5 години събират отговори на въпроси като “Защо се върна в България?”. Тази година ще се събират впечатления на онези, които вече от няколко години са се завърнали в родината и са се установили наново тук.

Програмата на 12.09. ще се излъчва на живо в OFFNews.

За първа година в различни градове по света българи ще организират и локални събития, за да гледат форума, да обсъждат темите и да задават въпроси онлайн на гостите.

Събитието и тази година е под патронажа на президента Росен Плевнелиев и с подкрепата на Държавната агенция за българите в чужбина.

Първата панелна дискусия от семинарната програма ще бъде на тема “България 2020: Перспективи и рискове”, на която модератор ще бъде журналистът Иван Бедров.

Гостите на форума ще могат да се възползват от лични кариерни консултации със специалисти в човешките ресурси и да присъстват на специализирани фирмени презентации.

В момента на сайта www.karieravbulgaria.com тече безплатната регистрация за всички българи с опит или образование в чужбина, които искат да научат повече за възможностите за професионална реализация в България.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови