Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Московски: На 4-ти километър ще се погрижат за Сидеров

29 юни 2013 в 10:15 4702 13

Волен Сидеров и Ивайло Московски на крачка от бой в пленарната зала на парламента в началото на мандата. Снимка: БГНЕС
Волен Сидеров и Ивайло Московски на крачка от бой в пленарната зала на парламента в началото на мандата. Снимка: БГНЕС

“Онзи ден той беше тръгнал към Орлов мост и не знам защо спря - да беше продължил още към Четвърти километър – там щяха да вземат мерки." Така бившият транспортен министър и настоящ депутат от ГЕРБ Ивайло Московски коментира пред bTV поведението на Волен Сидеров.

Московски посочи, че ако депутатите от ГЕРБ присъстват в пленарна зала, са щели да да се сбият с депутатите от „Атака” заради провокациите им, които пък щели да доведат до "омаскаряване на всички".

По време на заседанията на НС „Атака” и лидерът им влизат между редовете на депутатските банки, обиждат хората от ГЕРБ и правят преки опити за сблъсъци.

„Не само към мен има такива, но и към Десислава Атанасова, Бойко Борисов, Цветан Цветанов", каза още Московски.

Депутатът от ГЕРБ обвини парламентарните групи на ДПС и БСП в безучастие на това, което се случва в Народното събрание. "Те стоят и се подсмихват ехидно и са безучастни, когато Сидеров ни провокира".

Московски заяви, че това поведение е сценарий за унижаване на ГЕРБ и призова да бъде разрешено на медиите да вкарат камери и да „снимат Сидеров и клакьорчетата му”.

 

С отказа си да ходят на работа в парламента депутатите от управлявалата партия ГЕРБ били "най-конструктивната опозиция", защото по време на тези парламентарни заседания не се обсъждали изменения в Изборния кодекс.

Само дясното може да изведе България от кризата, заяви Московски. ГЕРБ били готови на диалог и обща платформа с извънпарламентарното дясно.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Подкастът на OFFNews