Корнелия Нинова ще съди Яне Янев

Последна промяна на 11 февруари 2013 в 18:41 2427 6

Корнелия Нинова. Снимка: Сергей Антонов
Корнелия Нинова. Снимка: Сергей Антонов

Депутатката от БСП Корнелия Нинова ще съди лидера на РЗС Яне Янев за клевета, обяви Нинова в Благоевград.

"Каза, че в документите има разговори с мен и г-н Кириенко, и г-н Шматко. Документите са разсекретени. Няма и помен от такива разговори, следователно Янев излъга. Каза, че в документите има записани със СРС разговори между мен и следовател Татяна Шарланджиева, с които ú оказвам натиск да прекрати делото.

От публикуваните документи се вижда, че няма и един такъв разговор, следователно Янев пак излъга. В документите съществува заключение по делото от Т. Шарланджиева, от което се вижда, че тя предлага Красимир Георгиев да бъде изправен пред съд за финансови злоупотреби, следователно Янев отново излъга”, обясни Нинова.

По думите на депутатката Янев е марионетка на ГЕРБ и изпълнява политическа поръчка като отклонява вниманието от ежедневните проблеми на българите – сметки за ток, безработица, ниски доходи.

"Ще повярвам, че е борец с корупцията, когато първо уволни Бойко Борисов, а второ – разследва докрай парите за апартаментите на Цветан Цветанов", заяде се още Нинова. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11.02 2013 в 23:08

Янето е емблема на деградиралия български политик. Корнелия е умна жена, жена с характер и няма да остави магарето си в калта. Осъди го Нинова, време е тези които харчат парите от данъците ни да носят отговорност за лъжите си.

11.02 2013 в 22:01

Тези двете - имам предвид опушеното лице с цигара и нагъл поглед на К. Нинова и обилно гримираната М. Манолова ме направиха алергичен към партията на левите милионери.

11.02 2013 в 20:31

съди го,Нинова до дупка,подлога ибрикчийска е тоя пендел

11.02 2013 в 20:11

Започна китайската година на Корнелия Нинова и Мая Манолова... На змията де.

11.02 2013 в 19:53

Напоследък сънувам,че съм шивач и трябва да ушия 240 раирани пижами.Искам да попитам тия двамата,дали не сънуват,че ги обличат заедно с колеги...

ПП.Иска ми се да не е сън.Обещавам по два чифта на калпак..

11.02 2013 в 19:40

Нахално създание! Само блъфира. Защото ако тя заведе дело срещу Яне и се окаже, че той е прав, сама ще се ...