Графа и Йорданка Христова на "Батенберг" за Нова година

20 декември 2012 в 11:29 4016 0

Шоу с маски за Новогодишния концерт на площад
Шоу с маски за Новогодишния концерт на площад "Александър Батенберг I". Снимка: sxc.hu

Атрактивно огнено шоу, карнавал с маски и костюми, заря и награди обещават организаторите на Новогодишния концерт на столичния площад "Батенберг''.

Традиционното шоу на открито, което се излъчва по БНТ, ще започне в 22 ч на 31-ви декември и ще продължи до 1 ч на 1-ви януари.

Тазгодишният концерт - спектакъл под надслов "Сцена под звездите"  ще зарадва столичани със специална програма с циркови изпълнения и ди джей ревю.

Веселото посрещане на Новата 2013 г. пък е поверено на родните музикални звезди.

Тази година няма да има чужди звезди. На сцената ще излязат ''АКАГА'', Графа, Йорданка Христова, Ирина Флорин, Гуна Иванова.

Новите идоли на най-младото поколение Рафи, Богомил, Ангел и Моисей също ще поддържат градуса на доброто настроение. 

Участие в  новогодишната програма ще вземат и  музикантите от 'Берковската духова музика', диджей Станчо и Ray Bon, балет ''Веда Джуниър'', фолклорен танцов ансамбъл ''София 6''. 

Българските зрители ще се забавляват и с изпълненията на школата за атракционни изкуства към Двореца на децата и Маг Айвън – участник в цирковата Евровизия, Женева 2012.

Водещи на шоуто ще бъдат Мария Силвестър, Александър Сано, Силвестър Силвестров. 

Празничният Новогодишен концерт се организира за 14-та година от Българската национална телевизия (БНТ) и Столична община.

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови