Едвин Сугарев: Реставрация на управлението на Борисов е невъзможно

Последна промяна на 06 август 2013 в 13:33 5090 21

 Едвин Сугарев вече е по-добре
Едвин Сугарев вече е по-добре

До никаква реставрация на управлението на Бойко Борисов няма да се стигне. При нови избори конфигурацията ще бъде коренно различна.

Това коментира пред БНР Едвин Сугарев. Той отговори на нападките на рап изпълнителя Мишо Шамара, че свалянето на правителството цели единствено връщането на ГЕРБ и Борисов на власт. 

Сугарев коментира още, че партията на Борисов "не покрива дясното мислене". Според него обаче било повече от ясно, че със свалянето на ГЕРБ от власт е дадена естествената възможност в управлението да се върнат социалисти и етническа партия. 

"Хората, които не искат това правителство, са много повече от половината избиратели", смята Сугарев. Според него поведението на управляващите може да се определи единствено като нагло и безочливо. "Ако се направи съпоставка на протеста и антипротеста, ще видите че разликата е смехотворна. Изглежда много жалко, че се намират хора, да събират старци пред НДК, които да се покажат важни и да защитят една незащитима теза", коментира още Сугарев.

"Нека а има протести, но не прави чест на г-н Сугарев да се изявява като говорител на протестите", каза на свой ред Мишо Шамара, според когото връщането на правителство с ГЕРБ начело означава да се омаловажат хората, които се самозапалиха по време на протестите през февруари. "Ако правителството подаде оставка, това ще е предателство към по-голямата част от обществото", коментира още Шамара.

Според него не е нормално това, че четири години никой не е реагирал на това "сикаджия беше министър-председател", а сега Делян Пеевски бил проблем. "И на децата е ясно, че Бойко плаща тези протести. Бойко, нямаш никакъв шанс, брат ми", каза още Шамара.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.08 2013 в 12:19

Г-не, бихте ли погледнал малко по-надолу коментара на "Ленин" (18:52)? Как бихте го коментирал?

P.S. Оставка! Долу БСП-ДПС-Атака! Долу и Герб!

07.08 2013 в 12:15

Мръсен нацисто-комунист. Да, България няма нужда от втори Ленин, така че се пръждосвай оттук! Отивай си в мавзолея или където там обитаваш. Ще те разочаровам -- ТИ никого не си спасил, така че не се опитвай да си присвояваш чужди заслуги. Нацистките ти представи за това кой на чий гръб се размножава и кой от кого няма полза (повторено ДВА ПЪТИ в два реда коментар!) са илюстрация само за примитивното ти ниво на мислене и за мизерността на твоята личност. Ти не си част от никаква общност, така че не си присвоявай правото да говориш от името на когото и да било. Измет.

P.S. Оставка! Долу БСП-ДПС-Атака! Долу и Герб!

07.08 2013 в 01:22

Кога ли ще се намери някой много ама много луд на който, ама много, ама много да му писнало от всичко и да хване и един по един да ги избие!

06.08 2013 в 22:13

Коментарите в този форум вонят на позитанско повръщано! Забъркано лично от др. Кутев...

06.08 2013 в 22:11

Абе шушумиги червендалести! Вижте първо как Станишев лъже като съдран и после говорете. Какъв интерес има Сугарев да лъже? Лъже този, който иска да заграби пари или власт! Като Станишев! Според Радио Ереван не лъжел само когато мълчал...

06.08 2013 в 20:47

Абе не се ли възстанови много бързо, гладуващия Сугарев. За 50 дни протести, успя да направи гладна стачка, да изпадне в критично състояние, да се възстанови напълно и да подготви нов цирк. Питам се само кога успява да пише и как изхранва многобройната си челяд?

06.08 2013 в 20:41

Ама Едвинчо бил евреин?Не може да бъде!Толкова глупави и тъпи евреи няма никъде по света!Ако имаше нещо еврейско щеше да е по-хитър!Например щеше да си извади и постави на видно място некролог , след продължителното "гладуване", та да впечатли арменците в България!Пък може и да има нещо от Божиите земи!То коагато се е раждал там имаше и много палестинци.

06.08 2013 в 20:25

Рекордьорът от Гинес два пъти гладувал до смърт и все още жив твърди, че Б. Б. няма да бъде реставриран. Защо запазва индийските чудеса само за себе си?

06.08 2013 в 18:52

Мръсен чифутин. България няма нужда от втори Ленин. Отивайте си в Израел. Спасихме ви и нямаме полза от вас. Не ми се прави на гладен. Не се размножавай на гърба на българският народ. Няма полза от теб.

06.08 2013 в 17:48

За сведение на тъпанарите тук: Едвин вече не гладува, защото влезе в болница в безпомощно състояние и там, естествено, са го сложили на системи и захранили, с което му спасиха живота.
Това понеже питате, иначе скапаните ви коментари няма на свой ред да коментирам.