Едвин Сугарев: Реставрация на управлението на Борисов е невъзможно

06 август 2013 в 13:33 5647 21

 Едвин Сугарев вече е по-добре
Едвин Сугарев вече е по-добре

До никаква реставрация на управлението на Бойко Борисов няма да се стигне. При нови избори конфигурацията ще бъде коренно различна.

Това коментира пред БНР Едвин Сугарев. Той отговори на нападките на рап изпълнителя Мишо Шамара, че свалянето на правителството цели единствено връщането на ГЕРБ и Борисов на власт. 

Сугарев коментира още, че партията на Борисов "не покрива дясното мислене". Според него обаче било повече от ясно, че със свалянето на ГЕРБ от власт е дадена естествената възможност в управлението да се върнат социалисти и етническа партия. 

"Хората, които не искат това правителство, са много повече от половината избиратели", смята Сугарев. Според него поведението на управляващите може да се определи единствено като нагло и безочливо. "Ако се направи съпоставка на протеста и антипротеста, ще видите че разликата е смехотворна. Изглежда много жалко, че се намират хора, да събират старци пред НДК, които да се покажат важни и да защитят една незащитима теза", коментира още Сугарев.

"Нека а има протести, но не прави чест на г-н Сугарев да се изявява като говорител на протестите", каза на свой ред Мишо Шамара, според когото връщането на правителство с ГЕРБ начело означава да се омаловажат хората, които се самозапалиха по време на протестите през февруари. "Ако правителството подаде оставка, това ще е предателство към по-голямата част от обществото", коментира още Шамара.

Според него не е нормално това, че четири години никой не е реагирал на това "сикаджия беше министър-председател", а сега Делян Пеевски бил проблем. "И на децата е ясно, че Бойко плаща тези протести. Бойко, нямаш никакъв шанс, брат ми", каза още Шамара.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Българският национализъм не може да бъде приятел на Кремъл