#ДАНСWithMe образува "цунами" в мрежата, целият свят посреща депутатите ни

Последна промяна на 28 август 2013 в 14:01 30603 33

ThunderClap.it подкрепя каузата #ДАНСWithMe. Снимка: Даниел Ахчиев, колаж Интернет
ThunderClap.it подкрепя каузата #ДАНСWithMe. Снимка: Даниел Ахчиев, колаж Интернет

Каузата за протеста #ДАНСWithMe стана и международна. В сайта thunderclap.it се появи специална страница за антиправителствените протести. Порталът е специализиран в това да създава истински бум в социалните мрежи.

Thunderclap.it е сайт за споделяне на различни каузи - от протести, до изкуство и забавление. Целта е да се достигне определен брой хора, които подкрепят каузата, а в деня, когато зададеният срок изтича, всички, които са подкрепили каузата, едновременно и автоматично ще получат статус във фейсбук.

По този начин на едновременно публикуване на статуси в социалната мрежа се получава вълна, която може да достигне буквално стотици хиляди за няколко минути и така протестът #ДАНСWithMe, обявен за 4 септември, да стане световно достояние.

Страницата за протеста в сайта има нужда от подкрепата на 500 души, които да подкрепят каузата за протеста до 3 септември. От създаването й днес протеста са подкрепили 114 души.

Каузите могат да бъдат споделени в Twitter, Facebook и tumblr.

Всеки, който иска да подкрепи каузата #ДАНСWithMe Може да го направи на този линк. Ако искате да станете част от "вълната" трябва да дадете съгласието си, сайтът да публикува статуси на стената ви от ваше име.

Снимка: Swans photography

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

04.09 2013 в 13:10

поредния виртуален напън на ГЕРБ да покаже че протестът е нещо значимо. Запънали са се като магаре на мост и не искат нищо друго освен оставка на правителството (ама веднага), защото ако изборите останат за догодина тях няма да ги има дотогава...

01.09 2013 в 10:04

С какво това правителство е по-лошо от едноличното профанско и просташко на Борисов, което обслужваше всички по-богати хора в страната? А в последните две седмици, докато протестирате, Цветелина си почива от нейните разработки по овладяване на общественото мнение (но екипите й не са спрели) и изкупува бясно всичко останало по-добро из България?
Не знам как решихте, че сегашното правителство, е на олигархията? Поддържал ги В.Божков - Червпа. А ГЕРБ и Борисов? - ТИМ, която е обхванала като октопод цялата страна. В.Златев, КОТАРАЦИТЕ, Цветелина, Цеко Минев, Сашо Дончев, Огнян Донев, Любо Пъпката, Пашата, Каратиста, футболните Батков, Михайлов, самият Борисов с ИПОН (само напишете ИПОН и в Гугъл ще ви излезе цяла България, всички градове и всички по-крупни обекти в тях, и всички олигарси, които фирмите охраняват на Борисов охраняват. Втори октопод.

31.08 2013 в 17:04

великия вожд казва:
30 август 2013 в 9:27

Много съм тъп и затова ще отида сдругите кото праят иаз
Нашит вожд Бойко нали каза аз съм тъп и вие сте тъпи и сатова са разбираме

България и българския народ трябва да успее, защото заради простите гербесъци не може да успеят протестите срещу системата и разрухата на държавата и ако не бяха толкова тъпи герберастите правителството щеше да падне още първите дни……………и ако народа не беше толкова манипулиран , щеше да последва АТАКА и да не поставя Волен Сидеров в „шах“ или по скоро в патово положение……………

31.08 2013 в 17:02

великия вожд казва:
30 август 2013 в 9:27

Много съм тъп и затова ще отида сдругите кото праят иаз
Нашит вожд Бойко нали каза аз съм тъп и вие сте тъпи и сатова са разбираме

30.08 2013 в 23:53

452 :)

30.08 2013 в 22:55

1,442 of 500

30.08 2013 в 10:03

Аз пък мислех, че е момиче..... ;)

29.08 2013 в 09:32

Няма смисъл да се спори с платения червенотиквеник Майстор Балкански - той тук е на работното си място, т.е срещу заплащане отстоява каузата "Орешарски". Подозирам, че зад това именце се крие някой набеден "интелектуален екстремист" от рода на А.Симов или...?

29.08 2013 в 03:37

Тебе щом те е страх от бой си стой вкъщи. Аз ще се прежаля в името на едно по-добро бъдеще, без УТРЕПКИ в парламента. ОСТАВКА мелезиииии.

29.08 2013 в 03:31

Ей аз така и така ще ходя БЕЗПЛАТНО. Ако някой ше дава пари, дайте и на мен!!! И аз искам, че нещо говорителя на телефона ми се прецака вчера. Трябва да си купя нов. ;)
 
X