#ДАНСWithMe образува "цунами" в мрежата, целият свят посреща депутатите ни

Владимир Йончев 28 август 2013 в 14:01 31458 33

ThunderClap.it подкрепя каузата #ДАНСWithMe. Снимка: Даниел Ахчиев, колаж Интернет
ThunderClap.it подкрепя каузата #ДАНСWithMe. Снимка: Даниел Ахчиев, колаж Интернет

Каузата за протеста #ДАНСWithMe стана и международна. В сайта thunderclap.it се появи специална страница за антиправителствените протести. Порталът е специализиран в това да създава истински бум в социалните мрежи.

Thunderclap.it е сайт за споделяне на различни каузи - от протести, до изкуство и забавление. Целта е да се достигне определен брой хора, които подкрепят каузата, а в деня, когато зададеният срок изтича, всички, които са подкрепили каузата, едновременно и автоматично ще получат статус във фейсбук.

По този начин на едновременно публикуване на статуси в социалната мрежа се получава вълна, която може да достигне буквално стотици хиляди за няколко минути и така протестът #ДАНСWithMe, обявен за 4 септември, да стане световно достояние.

Страницата за протеста в сайта има нужда от подкрепата на 500 души, които да подкрепят каузата за протеста до 3 септември. От създаването й днес протеста са подкрепили 114 души.

Каузите могат да бъдат споделени в Twitter, Facebook и tumblr.

Всеки, който иска да подкрепи каузата #ДАНСWithMe Може да го направи на този линк. Ако искате да станете част от "вълната" трябва да дадете съгласието си, сайтът да публикува статуси на стената ви от ваше име.

Снимка: Swans photography

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!