Брутално видео за смъртта на Косьо Самоковеца

Мадлен Шишманова 23 март 2012 в 14:40 27292 0

Константин Димитров - Косьо Самоковеца
Константин Димитров - Косьо Самоковеца
Видео, разпространено в интернет, показва първите минути след убийството на Константин Димитров - Косьо Самоковеца през 2003 година на площад "Дам" в Амстердам. По непотвърдена информация то е разсекретено от холандската полиция. Най-вероятно видеото е направено от техническия отдел на службите за сигурност в Холандия.

На метри от мъртвото му тяло е и манекенката Цеци Красимирова, която по онова време беше близка на Самоковеца. При стрелбата тя пострада от същия куршум, който рикошира в челото й.

В Холандия бе арестуван физическият убиец на Самоковеца -  Ервин Врекер, занимаващ се с проституция, трафик на хора и дрога. Българското разследване за убийството на Самоковеца обаче е в застой през последните години. Така и не беше установено кои са поръчали на Врекер да застреля Самоковеца. Физическият извършител на убийството беше осъден на 15 години затвор. През лятото на миналата година 45-годишният мъж беше пуснат от затвора за добро поведение. ВИДЕОТО СЪДЪРЖА БРУТАЛНИ КАДРИ! НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ЛИЦА ПОД 18 ГОДИНИ, КАКТО И ЗА ХОРА, ЧУВСТВИТЕЛНИ КЪМ КАДРИ, ПОКАЗВАЩИ КРЪВ, СМЪРТ И НАСИЛИЕ!
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!