Quantcast

"Атака" иска наказания за полицаи за сблъсъка в София прес

Последна промяна на 02 октомври 2013 в 17:32 659 7

Гардове вардят пресконференция на НФСБ
Гардове вардят пресконференция на НФСБ

От "Атака" искат наказания за полицаите, които вчера помогнаха журналисти на телевизия "Алфа" да бъдат изгонени от пресконференция на партия НФСБ от София прес, както и оставката на шефа на І РПУ Даниел Пашов.

"Това за първи път се случва в журналистическата практика – журналисти да бъдат изгонени от полицаи от медийно събитие.

Журналистите на ТВ АЛФА разполагат с всички необходими журналистически документи и права да присъстват на събития, които се провеждат в София прес.

Служителите на Първо РПУ – София изпълниха поръчка на Валери Симеонов и действаха като негова частна охранителна фирма", пише в позиция, разпространена от пресцентъра на "Атака".

Според хората на Волен Сидеров шефът на І РПУ - Даниел Пашов, чиито служители са изгонили журналистите на "Алфа", е кадър на Цветан Цветанов, "който не от вчера налага чадър над противозаконните действия на лидера на партията на ТВ СКАТ".  

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

03.10 2013 в 12:02

Балкански маскира фрустрацията си от факта, че го облизаха на Местан/Доган с неуместна агресивност.

03.10 2013 в 00:42

Еми ако си правя пресконференция в зала която съм наел, и плащам наем, мога да си каня и да си гоня който искам. Запознай се със случая първо. Отделно от фафла не са журналисти.

02.10 2013 в 21:17

Кутев обича да му се извиняват с павета. Опасявам се че болен и повечето фатакисти обичат фостата.

02.10 2013 в 19:49

няма никакво значение кой какви журналисти е изгонил това по принцип е недопустимо да се гонят журналисти от пресконференция сега значи секи който не му харесва някой журналист може да го изгони с полиция това ли искате пълна тъпотия

02.10 2013 в 18:40

Волен е непредвидим! Лудостта няма задръжки. А в същото време с гласовете си в парламента той държи тази власт като заложник. И понеже разума е нещо, с което той е скаран, скоро ще направи такава изцепка, с която ще отсече клона на който седи.

02.10 2013 в 17:54

Сега ще има ново издание на "Извинете се". И понеже още не е ясно кой ще трябва да се извинява, предлагам целия български народ, включително турци, мангали, арменци и т.н. да се извини на Болен и на Атака. Ей така, да се извини предварително за всичко, което сторено волно или неволно би могло да обиди ситничкото фюрерче на страшните атакисти.

Забележка: От задължението да се извинят се изключват всички членове и симпатизанти на Атака. Нали на тях ще се извиняваме. А самата процедура по поднасяне на извиненията ще се уточнява тепърва. Приемат се с благодарност всякакви конструктивни идеи.

02.10 2013 в 17:39

В Българското политическо пространство нещо се пече.

Първо кунева ще вика олигарсите на разпит, после болен дига джабала с посрани гащи. Утре сер Гея ще измисли нещо сатанинско...