Бетонът в черноморските ни курорти е лечебен

Не!Новините Последна промяна на 16 април 2015 в 08:26 5702 3

Назаем от Не!Новините

МИНИСТЕРСТВО НА ТУРИЗМА - По поръчка на туристическото министерство група врачки, лечители и напористи хора, изневерили на медицинското си образование, изследваха морските ни курорти и обявиха, че бетонът, който ги е изградил, е зареден с положителна енергия и е извънредно лечебен.

Според изследователския екип бетонът по родното Черноморие влияе положително на дребни заболявания, но и на по-тежки като рак или хомосексуалност, защото структурата на молекулите е в общи линии почти като на православен кръст.

"Бетонът е само един от елементите, с които почиващия на Черно море български или чужд турист ще заздрави организма си. Отпадъчните води в морето пък подхранват порите на кожата с естествен компост, което е природосъобразно" - споделят апологетите на родния туризъм.

"Диарията, с която почти всички се сдобиват на морето, е природен начин организмът да се пречисти от токсини, черни магии и зли помисли" - допълва изследователският екип.

Дори най-непретенциозната почивка в български курорт водела огромни здравни ползи за човека и дори от Министерството на здравеопазването обмисляли да наложат запор на излизането на българи в чужбина през лятото, за да се стимулира здравето на населението.

zhelyo

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

21.04 2015 в 06:00

Чух и аз за някаква бетонотерапия... 'вграждане' са му казвали във фолклора,, да няма нещо общо с НДК?

16.04 2015 в 16:33

Най-после нещо смислено, което да ме мотивира да отида там

16.04 2015 в 10:06

То тава всичкото лечебно се отнася до руснаците!
За българите е вредно!
Да отиват в ГУЛАГ, там всичко е бетон и решетки!