Задържаха мъж, блъскал автомобили в Перник и нападал минувачи

OFFNews 07 юни 2024 в 12:00 1264 1

Патрулка

Снимка БГНЕС

Задържаният е познат на МВР

35-годишен мъж е задържан в Перник, след като е блъснал автомобил и е нападнал няколко минувачи.

Случаят е от миналата нощ. Около 00:30 ч. перничанинът спрял с автомобила си на пешеходна пътека в центъра на миньорския град. Слизайки, той безпричинно ударил с юмрук 21-годишен младеж, и отново потеглил с автомобила си. След около 20 метра мъжът отново спрял и влязъл в конфликт с друг непознат минувач.

В района на Съдебната палата ритнал вратата на таксиметров автомобил и отправил закани и заплахи към шофьора.  Минути след това на кръстовище мъжът отново ударил с юмрук случаен гражданин, след което започнал многократно да блъсна кола.

Мъжът е отказал да даде тестове за алкохол и наркотици, а само кръвна проба за изследване в лаборатория. Той е известен на органите на реда.

Задържаният е привлечен като обвиняем и е оставен в ареста за 72 часа. Днес ще му бъде поискана мярка "задържане под стража".

    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    За писането на коментар е необходима регистрация.
    Моля, регистрирайте се от TУК!
    Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

    200

    1

    демотиватор

    07.06 2024 в 12:15

    Търся партия за която да гласувам, дето обещава да построи (много) повече затвори и лудници, както и да уреди юридически, щото многото желаещи да попаднат там да го осъществят бързо и безпроблемно! (ジ) ✊
     
    X

    За и против Гей парада