Вероятно бизнес интереси зад убийството на Петър Христов

OFFNews 08 януари 2018 в 14:15 7351 1

Вероятно бизнес интереси зад убийството на Петър Христов

Основните версии, по които работят разследващите убийството на бизнесмена Петър Христов, са свързани с неговия бизнес. Това стана ясно от брифинг на шефа на Национална полиция Христо Терзийски и директора на СДВР Ивайло Иванов

„Не можем да сме конкретни, но има интереси в строителството и в хранително-вкусовата промишленост. С добра репутация е сред обществеността“, обясни Терзийски пред журналисти. Той поясни, че се разглеждат и версии, свързани с личния му живот. 

След като е получен сигналът за убийството, пристигналите на място патрули не открили тялото на простреляния, тъй като той вече бил откаран от шофьора си в болница.

"Проверяваме много версии и всички възможни места, където може да се е случила стрелбата", каза шефът на СДВР. 

„Лицето не е било на място. Транспортирано е от негови близки във ВМА, свързали са се с дежурния ни там“, обясни Ивайло Иванов. „Започнали са действия по спасяването и реанимирането му, в 10.49 часа лицето е починало“, допълни той. 

МВР не разполага с данни към Христов да е имало отправяни заплахи.

Христов е бил прострелян с 8 куршума. Сигналът за нападението е подаден минути след 10.00 часа. Нападението стана на ул. "Ралевица" в столичния квартал "Манастирски ливади", където се намирал офисът му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!