Вандали замерят с камъни вълка в зоопарка в Стара Загора (видео)

ОFFNews Последна промяна на 23 март 2016 в 20:10 6370 16

Група роми е хвърляла камъни по вълка в клетката му в старозагорския зоопарк, както и са ритали по оградата, съобщи "Трафик нюз", позовавайки се на видео клип, заснет от друг посетител на зоопарка.

Вандалите са както жени, така и мъже, сред тях е имало и малки деца - всички те са хвърляли камъни по животинката, пишат от "Трафик нюз".

Авторът на клипа, Йордан Желев, се е опитал да спре групичката, но единственото, което е получил, била закана за бой.

„Казах им да спрат да закачат животното, защото има закони и е нередно, а те ми викат да не съм бил началник и щяха да ми скочат на бой. За тези няма закони и правят, каквото си искат”, пише той под кадрите.

На видеото се вижда и момче, което прескача дървената ограда, приближава се до клетката и започва да я рита.


Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

24.03 2016 в 13:40

Вандалите са хубави хора. Не трябва да ги обеждате, наричайки тези полу-човеци така.

24.03 2016 в 08:30

Маймуни в управлението има

защото са избрани от маймуни !

Тъпаците в управлението ще изчезнат

когато се забрани на тъпаците да гласуват !

24.03 2016 в 08:30

Маймуни в управлението има

защото са избрани от маймуни !

Тъпаците в управлението ще изчезнат

когато се забрани на тъпаците да гласуват !

24.03 2016 в 06:18

На тези им пожелавам да ги срещнат вълци в гората!

24.03 2016 в 00:20

...к'ва новина? Вий след няколко дни по педерастките издания на Обер-педер Недяко Йорданов, Щурм-банхомо-педер Прокопиев, и Унтер-гросс-педер блъсков ще се появи новина "Вълк замеря роми с канъни" и тогава, гледай ти! Хелзнкси комитети, защита праата на получовеците, петиции, "ж'есуи мангал", "евро-рома", "афро-рома" ...а вълка...? к'во? да не някой уличен помияр че да бъде защитаван...а пък ако беше Румен-Гайтански-Вълка - Държавата щеше да го защити...тогава пък, както се замислиш - за първи път щехме д а сме на страната на мангалите:)))

23.03 2016 в 23:13

Ами защо са ги пуснали от клетката? Да ги прибират обратно и за наказание да им сорат месото за месец.

23.03 2016 в 22:20

Нормална проява за тези индивиди. Да сте виждали циганин да оре, да сее и жъне? Няма и да видите. Тия наши сънародници са от друга порода. Те не гледат нито прасета, нито овце, нито зайци, нито кокошки. Пред колибите им ще видите само коне за номадстване и улични песове. Напоследък въртят алъш-вериш с дрога,проституция и парцали от Капалъ чарши. Това било култура и социално изключване.
Добре, ама и българите са затънали в мизерия. С очите си съм виждал как старци на по 80 години са се впрегнали в плугове, за да изорат нивка като носна кърпичка, да засеят кофа картофи, та белким изкарат чувал-два за през зимата. Ама тия старци не посягат на живота и здравето на толерираните ни съграждани. Циганите грабят от имота, пенсиите и стопанствата на старците. Някои даже убиват. И ще е така, докато я няма държавата и институциите и. Защото май не сме научили приказката, че който не работи, не трябва да яде.

23.03 2016 в 22:17

Отнасяйки се прекалено хуманно към престъпниците, държавата се отнася нехуманно и изключително несправедливо към спазващите закона граждани. А защо – защото бандитът е по-безопасен от гражданина ли? Или защото е по-трудно да бъде хванат и наказан? спазващите закона граждани не са защитени от държавата. Тя нито ги пази, нито им позволява да се пазят сами /право на притежаване на оръжие и промяна в НК за ползването му при неизбежна отбрана/. трябва да отстояваме правото си на съществуване по начина, който заслужава всеки индивид... Хората срещу които е недоволството също го търсят, но по неправилния начин, който пък вреди на нашето право..

23.03 2016 в 21:30

Искам да гледам бой между БХК и зооактивистите.

23.03 2016 в 21:23

Добре че не са стъпкали глухарчето, щяха да видят те, оня, как беше, Глистев ли, Грухлев ли, щеше да им разкаже играта.