Раковски си пази свещеника, шамаросал палавия Енрике

OFFNews Последна промяна на 07 август 2015 в 09:20 2291 1

Шестгодишнията Енрике не е връзван и държан в тъмна стаичка от свещеника в католическия храм „Пресвето сърце Исусово” в Раковски. Отец Димитър му ударил само шамар. Това твърди заместник-кметът на града Божидар Стрехин, който обаче още не бил разговарял с духовника.

Малкият Енрике има проблеми с възпитанието, категоричен бе Стрехин. Преди дни майката на момчето обяви, че отец Димитър си е признал пред нея за побоя, а невръстният палавник бил затворен в тъмна стаичка, вързан и бит със залепено тиксо на устата. 

„Преди около 10 дни детето за пореден път влиза в католическия приют и за пореден път показва своята гаменщина, като за капак подпалва и стаята на един от хората, които са в приюта. В неделя свещеникът чрез една от неговите помощнички е извикал детето в църквата да обясни и за пореден път детето е напсувало свещеника. Не са му издържали нервите и му е ударил един шамар”, обясни днес заместник-кметът.

Учителките в детската градина са вдигнали ръце, всички съседи, просто това дете като дойде на детската площадка да играе, всички деца бягат, никой не иска да играе с него”, твърди Стрехин.
Той допълни, че хората в Раковски искат да организират шествия в подкрепа на отец Димитър. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

07.08 2015 в 11:51

ПРОБЛЕМЪТ Е, ЧЕ МЕДИИТЕ ПЪРВО РАЗПРОСТРАНИХА ИНФОРМАЦИЯТА, ЧЕ ДЕТЕТО Е БИЛО ПРЕБИТО. МИ ТО НЕ ГОВОРИ ДОРИ ПРАВИЛЕН БЪЛГАРСКИ, АКО НА НЯКОЙ МУ НАПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ. БИ БИЛО ДОБРЕ ДА СЕ СПАВА ПРАВИЛОТО ЗА ПОНЕ 2 ИЗТОЧНИКА НА ИНФОРМАЦИЯ. МАЙКАТА, СЪС СИГУРНОСТ НЕ БЕШЕ С МАГИСТРАТУРА, ЯВНО НЕ СЕ ЗАНИМАВА И С НЕГОВОТО ВЪЗПИТАНИЕ, СИГУРНО САМО ВЗИМА ПАРИТЕ, КОИТО Й СЕ ПОЛАГАТ. ЯСНО Е, ЧЕ ОТЧЕТО СИГУРНО МУ Е ПИСНАЛО ДА СЕ ЗАНИМАВА С ВЪЗПИТАНИЕ НА НЕЩО, КОИТО Е ИЗТЪРВАНО И НЯМА ШАНС ДА СТАНЕ ЧОВЕК. И ЗАРАДИ ШАМАР И ФАНТАЗИЯТА НА ДЕТЕТО ПЛЮС МАЙКАТА - ЕТО ТИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СТАНАТ ИЗВЕСТНИ ЗА 1 ДЕН. КОЕТО МЕДИИТЕ ПОЕХА С ОХОТА И БЕЗ ЛУБРИКАНТ. ПЪК МОЖЕ НЯКОЙ ДА Е ОРГАНИЗИРАЛ ДОБРЕ ТОВА МЕРОПРИЯТИЕ НА ОТЧЕТО, ЗА ДА ГО КОМПРОМЕТИРА.