Пътищата осеяни с катастрофи - един загина, 21 са ранени (обновена)

OFFNews 24 януари 2015 в 09:34 7070 3

Един загина, 22 души бяха ранени при 17 катастрофи, станали през последното дъждовно денонощие, сочат данните на МВР.

Само в София са станали 165 леки и пет тежки катастрофи. Ранените са 7.

Бременна жена пострада при катастрофа кръстовището между главен път Варна - Русе и Разград - Исперих. Товарен автомобил, управляван от 69-годишен мъж с инициали от село Йонково, се движел от Исперих в посока Разград. Не спрял на знак "Стоп" и отнел предимството на движещия се към Русе лек автомобил, управляван от 25-годишен мъж с инициали от Русе. При удара пострадала возещата се в леката кола 21-годишна бременна в деветия месец жена. След преглед в Разградската болница жената е транспортирана в МБАЛ-Русе. 

Петима пострадаха в катастрофа на кръстовището на бул. "Ситняково" и ул. "Гео Милев" в столицата тази сутрин. В 5.30 ч. автомобил удря стълб. Ранени са всички пътуващи в колата - двама мъже и три жени на възраст между 20 и 30 г. Най-тежко е състоянието на 28-годишен мъж, шофирал автомобила. Пострадалите са в болница.

Час по-късно, към 6.30 ч., при друг инцидент 26-годишна жена от Симитли е блъсната от автомобил на пешеходна пътека в Симитли. Катастрофата става на пътен възел град Симитли - ПП1 Е-79. Там товарен автомобил "Форд Транзит", управляван от 49-годишен мъж от Разлог, блъска жената при включване в движението на ПП1 Е-79. Жената е с фрактура на черепа, на подбедрицата и глезена на левия крак.

10 минути по-късно, в 6.40 ч., става още една катастрофа. На пътя между село Казашко и Варна 90-годишен мъж от Варна е ударен от автомобил и е починал. Шофьорът е 45-годишен мъж от Варна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!