Мъж преби бившата си жена пред малкото им дете

OFFNews 25 април 2023 в 08:45 2953 3

Снимка, публикувана от Траянка Трайкова в социалните мрежи

Снимка Стопкадър Нова телевизия

Снимка, публикувана от Траянка Трайкова в социалните мрежи

Пореден случай на битово насилие над жена. Снощи Траянка Трайкова разказа в социалните мрежи за брутален побой, нанесен от нейния бивш съпруг пред очите на малкото им дете. Днес пред Нова телевизия тя разказа своята история.

Бившият ѝ съпруг е счупил носа ѝ, нанесъл е и множество травми по тялото. Пострадалата жена обясни, че вече е по-добре, но че ѝ предстои операция на носа. "Явно в бившия ми съпруг има останала агресия. Не му е стигало времето, когато сме били заедно и тази негова агресива си я изкарваше върху мен. Явно има още агресия”, каза Трайкова. 

По думите ѝ той не бил виждал детето си от една година, когато внезапно се обадил, че иска да го види. На следващия ден, когато Траянка слиза с детето на входа на дома, му казва, че ще му даде детето за една седмица да го гледа и да го заведе на лекар, защото е болно. "Той по принцип го взима за два дни, но аз му бях подготвила чанта за една седмица”, обясни тя.

Мъжът я пита "защо се прави и защо не му дава детето", на което Трайкова отговаря, че му го дава, но че той не спазва правилата и го взима само за по два дни.  Следва размяна на нецензурни реплики, след което мъжът е започнал да я удря.

"Каза ми да не се правя на интересна. И със засилка ми удари шамар, свлече ме на земята, започна да ме скубе и да ме дърпа. Удряше ме и с юмруци в лицето", разказа Траянка Трайкова.

Побоят продължил около пет минути, докато не се намесват роднините на Траянка. „Той дойде с целта да ме набие, заедно с пастрока и братовчед си. Когато всичко приключи, братовчед му се обърна към него с думите: „Каза, че ще я набиеш. Браво, наби я! И сега какво направи”, добави пострадалата жена.

Няколко часа по-късно Софийският районен съд е издал заповед за незабавна защита на 25-годишната жена и за 4-годишния ѝ син. Съдът задължава Златан Николов да се въздържа от извършване на насилие спрямо бившата си жена, както и спрямо малкото им дете.

Съдът забранява на Николов да доближава на по-малко от 100 метра дома им, както и майката и сина им.

„Заповедта подлежи на незабавно изпълнение и има действие до приключване на делото с влязъл в сила съдебен акт или до изменението/отмяната ѝ от същия или въззивния съдебен състав. Заповедта следва да се връчи на страните чрез органите на МВР. Съдът предупреждава Златан Николов, че при нарушаване или неизпълнение на настоящата заповед ще бъде задържан и предаден за повдигане на обвинение“, пишат от съда.

Софийската районна прокуратура също разследва поредния случай на насилие спрямо жена. Институцията е възложила спешна проверка на полицията от 9-то РУ да проверят случая, казаха специално за bTV от обвинението.

Образувана е прокурорска проверка по жалбата на пребитата жена. От районната прокуратура очакват в много кратък срок да получат всички материали и доказателства за инцидента от районното управление, както и дали има предишни сигнали, докладвани в МВР.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

-7195

4

vovchik

25.04 2023 в 12:23

Да попитам пак - откровеният расизъм тук толерира ли се?

865

3

Constanza

25.04 2023 в 12:06

За съжаление тези гадни истории, а и дори по-лоши, има и в немалцинствените среди.

И подобни побоища обикновено остават ненаказани.

БСП, и най-вече Корнелия Нинова, сигурно са много доволни.

-529

1

6екеr4о

25.04 2023 в 09:43

Социалните мрежи следва ли да са пълни с гадни истории от малцинствените квартали!?

 
X

Подкастът на OFFNews