Майката на Стоян Балтов: Кокинов да излежи присъдите на избягалите убийци

OFFNews 30 декември 2014 в 09:36 32824 24

Борислав Балтов, брат на убития Стоян Балтов.

Майката и братът на жестоко убития преди шест години студент Стоян Балтов предупредиха преди година, че убийците му ще изчезнат. Тяхната прогноза се сбъдна. Двама от осъдените за убийството изчезнаха.

"Четвърти състав, ръководен от Николай Кокинов. Една година водих война с него. Да отиде и да излежи присъдата на убийците. А ако не ги заловят, да ги излежи до живот", призова майката на убитото момче Зарка Димитрова пред Нова телевизия.

„Това, което направи Софийска градска прокуратура за трима убийци, а те са шестима, не каза, че те имат тежко криминално минало. Те са пребивали хора и тези престъпници са пуснати на свобода! Питам – кои хора лежат в арестите, след като нашите убийци са на свобода? Отговорите са: “Член еди кой си не е в моите правомощия“. Нека сега погледнат всички кой е освободил нашите убийци“, коментира още почернената майка.

Според братът на Стоян Балтов - Борислав, само малоумник може да пусне „трите мишки“ от капана.

"Лошото е, че тези хора, които ги пуснаха, са умни и съм уверен, че има причина те да са направили това. Ако за един убиец няма опасност да се укрие, за кого има?", заяви пред Нова телевизия Борислав Балтов.

Той уточни, че е писал съм няколко пъти до главния секретар на МВР и главния прокурор, но се оказало, че те не са в състояние да спрат трима неграмотни, едва завършили 8 клас убийци.

"Ако бях Дядо Коледа, щях да купя ковчег за съдебната система“, заяви братът на убития студент.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

 
X

Да помогнем на украинските деца!