Quantcast

Едногодишно дете се задави с гъсеница от храна в детска кухня

OFFNews Последна промяна на 07 юни 2014 в 19:13 3293 5

Едногодишно дете в Русе се задави с гъсеница, която била в храна, приготвена от детска кухня.

Малката Елина се храни всеки ден с храна от млечната кухня. Храната била в пластмасова кутия с капак.

Още при първото загребване с лъжицата момиченцето се задавило. Майка ѝ видяла как детето изплюва гъсеница и се шокирала. 

Когато отишла да поиска обяснение, от кухнята ѝ обяснили, че храната се доставя с консерви и вината не е в кухнята. Двама служители следят за съдържанието на храната, като в случая вероятно са направили пропуск, коментираха пред Нова телевизия от кухнята.

От там признават, че са имали и други подобни случаи, но замърсителите в храната са забелязвани преди тя да стигне до децата. За това са подавани редица сигнали до компетентните органи. 

Майката на едногодишното момиченце обясни, че няма да предявява иск към кухнята, но след като изчерпи купоните си, вероятно ще помисли за друг вариант за храна за малката Елина.

От храната във въпросната кухня в Русе дневно се възползват повече от 1000 деца. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

09.06 2014 в 06:52

Да поредната майка дето пуска бомбата и какво прави? Нищо! Защо няма да предяви иск? От мързел, от страх. Как се решават такива проблеми? Като качим снимки в нета и мърморим, а инспекциите да си почиват. Храната в кухнята е вкусна, аз бих я яла. Но има ястия, които са много неприятни на вкус и трябва да бъдат премахнати. Не ми е ясно, защо тук информацията е, че се е задавило детето, а във Facebook, майката беше написала, че само е намерила гъсеница

08.06 2014 в 14:00

Това за 95%-а не е вярно, сега каква е детската кухня - не знам. Наблюденията ми са от преди 20г. .Тогава беше добра ... и малката подробност - винаги съм опитвал храната, преди да дам на детето си .

07.06 2014 в 20:40

Колкото плащате, толкова получавате. Същото важи за здравеопазването, образованието и т.н. Само за милицията ме важи - там нищо не получаваме.

07.06 2014 в 19:47

95% от българите си вършат работите през пръсти и затова сме в това положение.

07.06 2014 в 19:25

не е тайна че нещата които се дават с тея купони са отврат