Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Двама французи и англичанин загинаха при тежка катастрофа във Варна

Автомобилът с чужденците е направил забранен обратен завой, но шофьорът на другата кола е употребил метамфетамин и амфетамин

OFFNews 04 септември 2021 в 11:15 10313 1

Трима души са загинали снощи при тежка катастрофа в района на спирка “Евксиноград” във Варна, съобщиха от полицията в морската столица.

В 22:22 часа е подаден сигнала на телефон 112 за произшествието.

По първоначална информация лек автомобил “Фолксваген” се опитал да направи забранен обратен завой, навлизайки в насрещното платно и е ударен от движещата се в посока окръжния град автомобил БМВ. От удара са загинали двама френски граждани - жена на 50 г., мъж на 67 и англичанин на 59-годишна възраст. Шофьорът на БМВ-то е варненец на 46 г. Той се е отървал без сериозни наранявания.

При направения му на място наркотест е установена употреба на метамфетамин и амфетамин. Мъжът е задържан за 24 часа .Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10212

1

Човека

04.09 2021 в 12:52

Сега е модерно да те убие дрогирано говно на пътя. Тоя, на Милен Цветков, година и половина го дундуркат в съда със всички камери и записи. Сигурно и тоя си е сложил обувките под главите на убитите след като им е пръснал всички органи. Нормално е на никой да не му пука.
 
X

Да помогнем на украинските деца!