Десетки автомобили в Банско осъмнаха с нарязани гуми (обновена)

OFFNews Последна промяна на 07 април 2015 в 08:04 14826 18

70 автомобила в Банско осъмнаха с нарязани гуми

Снимка bTV

Десетки автомобили осъмнаха с нарязани гуми в курортния град Банско. 

Масовото пукане на гуми е започнало на 6 април сутринта. 

Първият сигнал е подаден около 9:20 часа в понеделник, когато 37-годишен жител на град Банско е съобщил, че на ул. "Стефан Караджа" има 4 автомобила с нарязани гуми, съобщиха от МВР за OFFNews. 

Веднага са изпратени екипи на въпросната улица, където са установени още няколко автомобила със спукани гуми - част от тях отново на ул. "Стефан Караджа", а други на ул. "Рила". 

Малко след 17:00 часа на същия ден са подадени още 2 сигнала.

Камерите в града са заснели двама мъже с качулки, които през нощта нарязват автогумите.

Първоначално в медиите излезе противоречива информация относно броят на автомобилите, чиито гуми са били нарязани. 

Според Би Ти Ви става дума за 70 автомобила, а от Областната дирекция на МВР са категорични, че към момента със спукани гуми са установени 24 автомобила. 

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

08.04 2015 в 09:16

мафията в отпор!

07.04 2015 в 15:14

до банскалия №16 дека е тоо, бански гумаджия, дека чье реже гумите на люде от банско? ко чьее толкова прос, а го нейдем и а го наврем в ма мачьаму уджеко

07.04 2015 в 14:57

келешите са наемници на гумаджийте в Банско, не само гуми на софийски коли режат, а режат всичко наред за да хванат гумаджийте последните дни от сезона

07.04 2015 в 13:58

по куротните села и паланки в тази територия кой знае защо продължаваща да се нарича държава, всеки собственик чувства улицата пред имота му като негова собственост. спреш ли там, счупено огледало или скандал е най малкото което те чака. справка - созопол и други подобни.
което не е много далеч от истината все пак. преди години при регулациите са вземали от имота за построяването на улицата. но в един съвременен свят улицата е грижа на общината която както казах по горе е превърната от мутрите във подвлана на частни интереси.
изхода?
за съжаление минава през много, много недемократични мерки приложени над част от върхушката...

07.04 2015 в 13:05

до ПЕНА
ние си го имаме това като метод пред моя блок! става дума за бавната реакция на държавните институциии които се чешат и се извиняват с някакви други обяснения или институциии! прехвърлят си топката и тава е!
а за банско - там няма да се оправят дълги години още!!!

07.04 2015 в 11:34

Да проверят пунктовете където продават гуми на старо. Ако са задръстени с употребявани гуми, най-вероятно причината е там - собствениците, за да си пласират стоката, плащат на момчета да режат гумите, а пострадалите идват при тях за гуми на старо колкото да се приберат в къщи. Така някои си оправят бизнеса

07.04 2015 в 10:50

преди да бръщолевите малоумщини, поне проверете за какво иде реч. Въпросното кръстовище е доста далече от хотелската и туристическата зона на Банско. Почти до циганската махала. Улиците са разбити о почти неасфалтирани и няма тротоари почти. Тея дето са нарязали гумите са келеши. Има определени келеши в банско дето като видят софииска регистрация или ще ти надерат колата, или ще ти спукат гумите, или ще ти счупят нещо по колата. Това е от години не е сефте.

07.04 2015 в 10:01

На снимката колата на шебека е паркирана на тротоара.
Майка кърмачка с количка е опитала да се движи по тротоара.
Не е успяла и е била принудена да изложи на риск детето си като мине по платното.
Афектирала се е и в състояние на афект им е нарязала гумите на шебеците по тротоарите.

Милиционерите от КАТ да санкционират паркиралите върху тротоатите, а общината да ги санкционира защото трошат тротоарните плочки.

07.04 2015 в 09:55

В Дубровник целия град е синя зона и са много строги към паркиращите. Да го направят и тук и да се знае.

07.04 2015 в 09:41

Време е и в Софияда почнеме с такива мерки спрямо паркиращите по тротоарите!