Бивш депутат на СДС пребит в дома си

Последна промяна на 22 август 2014 в 14:59 5186 4

Снимка Facebook

Христо Марков (в средата)

Бившият депутат от СДС Христо Марков е бил пребит в къщата си в Брестовица. За това съобщи самият Марков в профила си във Facebook.

Марков потвърди за случилото се пред OFFNews.

На 21 август в къщата на бившия депутат в село Брестовица са нахлули 3 мутри и са го пребили с предупреждение да си затваря устата.

„Приятели, войната срещу мен вече премина в друга фаза. На 21 август в къщата в Брестовица нахлуха три мутри и ме пребиха с предупреждението да си затварям устата и показаха четири документа, които няма откъде да са другаде, освен от къщата ми в Пловдив, т.е. дадени или продадени са от бившата ми съпруга", написа Христо Марков. 

Христо Марков допълни, че е подал сигнал за нападението до министъра на вътрешните работи, Районната прокуратура в Пловдив и директора на пловдивската полиция.

Пред OFFNews ексдепутатът, известен като лидер на протестите в Пловдив, също заяви, че нападението над него е поръчано от бившата му жена, с която са в конфликт.

„В продължение на една година пиша жалби, показвам съдебни решения и ... нищо. Не знам какво да правя, но ако се случи нещо с мен, поне да се знае, че това е поръчка от бившата ми съпруга”, пише Марков.

"Не бях допуснат да си взема нищо от личните си вещи, които са в къщата на бившата ми жена, независимо от решенията на съда, но полицаите от Трето РУ на МВР-Пловдив се подиграваха, разкарваха ме и дадоха да се разбере, че са зависими от съпругата ми или от хора, които стоят зад нея".

По думите му бившата му съпруга е под протекцията на лидера на БСП-Пловдив Георги Гергов. 

Гергов не беше открит за коментар.

За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23.08 2014 в 02:54

Аз па нямам никакви спомени от никакви пловдивски протести, освен няколко купона, по някакви дати. Които също бяха мимолетни.
А че някъв несретник се опитва да се изпиари в опит да реши личните си проблеми ...
Да взема и аз утре да събера пресконференция, и да съобщя на човечеството че вчера съм бил злобно наръфан, не ми "нахапан", както обичат напоследък журналюгите, и от това "натровен", от не по-малко от четири комара с дебели вратове, изпратени от политическите ми противници, и предвождани от една женска муха.
Която преди 11 години съм спасил от удавяне в супата си, а после съм отказал да целуна, поради което тя не се е превърнала в жаба.
Или в принцеса.
Бе, нещо такова беше.
И да поискам оставката на главния прокурор, понеже ми затворил телефона, докато съм му разправял за това въпиющо нарушение на евроатлантическото ми право пак да бъда депутатин от сдс, или кво да е друго.

23.08 2014 в 00:28

Жоре, рецитирай си опорните точки за платените протести колкото желаеш. Имаше доста хора и в Пловдив, които бяха, знаят и видяха колко са платени... И да- Марков беше сред лидерите на протеста ! А такива като теб- историята вече ги е пратила на бунището. И ни Бареков, ни БСПеков, ни ДПС- могат да те отринанат от смрадта която лъха от теб.

22.08 2014 в 18:54

В много неприятна и деликатна ситуация е изпаднал, съчувствам му. Само не разбирам от публикацията на какви протести е бил лидер Христо Марков - тези през 1997-а ли. Защото на платените миналогодишни не е имало протестиращи в Пловдив, само в София бяха.

22.08 2014 в 15:11

Колко още сини съпруги пристанаха на Пловдивската бърдоква! Да си спомним и за Богомилка!