Радев: Доживяхме Цветанов да обвинява Швеция в корупция

OFFNews 27 юни 2017 в 18:35 12560 4

"Доживяхме Цветанов да обвинява държавата Швеция в корупция, защото нали знаете, че за корупцията трябват две страни, но да оставим настрани този европейски виц"

Това заяви в Горна Оряховица президентът Румен Радев по повод отправените обвинения в корупция към него от заместник-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Надявам се министър-председателят Бойко Борисов ясно да заяви подкрепя ли декларациите на своя заместник. Политическата сцена не е място за разиграване на скечове от типа на „доброто и лошото ченге“, каза Радев.

Да проверят собствените си решения, подписи, графици, които второто правителство на Бойко Борисов утвърди и разписа. Нека всичко бъде проверено, аз нямам нищо против, заяви президентът в коментар на предложението на Цветанов за създаване на парламентарна комисия, която да проучи обстоятелствата около придобиването на нов боен самолет за ВВС.

Държавният глава каза още, че полицаите имат съвсем основателни искания:

„От дълги години техните проблеми са пренебрегвани, а от тяхната социална сигурност, оборудване и условия за подготовка зависи сигурността на всеки един от нас“

Радев заяви, че на Консултативния съвет за национална сигурност е взето решение до 20 юни т.г. да бъде извършен детайлен анализ и доклад, който да покаже възможностите за разпределение на ресурсите, така че да се гарантират средствата за всички видове Въоръжени сили и за останалите сектори.

„Очаквам този доклад и имам уверението, че правителството работи усилено“, заяви президентът и добави, че на негова основа трябва да бъде приет подробен график какво ще бъде свършено и с какви средства.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

23293

4

Стефан

28.06 2017 в 02:44

Е, ако си умен колкото цветанов или цачева - може и така да ти се струва.
Радев вече започна, и ще се превърне в самостоятелна политическа фигура.

13780

3

Перко

27.06 2017 в 23:13

Че е слабо правителството спор няма, но няма и алтернатива! А Нинов колкото и да се прави на мъж и да бие по масата няма шанс да промени нещо. Неговите няма да му позволят. Не случайно яката дупара му е вице и му диша във врата.

63994

1

Red or Dead

27.06 2017 в 19:03

Смачкай КРАДЛИВАТА ГРОБАДЖИЙСКА СГАН....ГЕНЕРАЛЕ!!

 
X

Да помогнем на украинските деца!