Елън де Дженерис: Вторият ми баща се опита да ме насили, докато майка ми се лекуваше от рак (видео)

ОFFNews 29 май 2019 в 11:59 3165 3

Американската комедийна актриса и водеща на токшоу Елън де Дженерис е била обект на сексуално посегателство в тийнейджърските си години от страна на доведения ѝ баща, предаде БТА.

Като гост на колегата си Дейвид Летърман 61-годишната Де Дженерис отново засегнала темата, надявайки се да окуражи други жертви на сексуален тормоз да нарушат мълчанието си.

Според откъси от интервюто, разпространени от американски медии, Елън де Дженерис е станала обект на сексуално посегателство на 15 или 16-годишна възраст, когато майка ѝ е била диагностицирана с рак на гърдата и е отсъствала от дома им.

"Той ми каза, че е почувствал бучка в гърдата на майка ми и че трябва да опипа и моите гърди. В крайна сметка ме убеди, че трябва да ги докосне. После се опита да го направи още веднъж. И още веднъж. Когато се опита да разбие вратата на стаята ми, аз счупих прозореца и избягах, тъй като знаех какво ще се случи", разказва 61-годишната Елън де Дженерис пред Дейвид Летърман.

По онова време тя не е споделила с майка си за случилото си в желанието си да я предпази.

"Минаха няколко години, преди да ѝ кажа. Когато го направих, тя не ми повярва и остана с него още 18 години", допълва актрисата.

В крайна сметка майка ѝ напуска съпруга си, тъй като той често променя версията си за случилото се.

"Тази история е ужасна. Единствената причина, поради която я споделям, е защото не искам други момичета да допускат някой да им стори подобно нещо", казва Де Дженерис.

Елън Де Дженерис, която през 1997 г. разкри хомосексуалната си ориентация, за първи път говори за сексуалните посегателства от страна на доведения ѝ баща през 2005 г. Тогава тя настоява, че случилото се в тийнейджърските ѝ години не е повлияло върху сексуалната ѝ ориентация.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

3

bls

31.05 2019 в 17:24

Има ли по-логично обяснение да е сменила сексуалността си от това ..

11698

2

Johann

30.05 2019 в 13:24

Типичен пример че новият Содом и Гомор е Холивуд с неговия псевдоартистичен елит. Дано и наказанието от Бог е същото.