Зелени коридори за ваксинации по празниците в столицата

OFFNews 28 април 2021 в 16:32 2916 0

В празничните дни имунизациите в зелените коридори в столицата продължават. Ето къде можете да се ваксинирате срещу коронавирус:

Пирогов

От 30 април до 9 май (включително) 5 имунизационни зони в спешната болница ще приемат всеки, който желае ваксина срещу COVID-19. В 5-те зони се очакват и всички, на които предстои втора доза от "Астра Зенека", "Модерна" и "Пфайзер"/"Бионтех". Имунизационните пунктове ще работят без почивен ден и без предварително записване на часове. Желаещите се приемат между 08:30 – 17:30 ч.

ВМА

От 30 април до 10 май във ВМА ще бъде отворен „зелен коридор” за имунизация, освен с ваксината на "Астра Зенека", и с ваксината на "Пфайзер"/"Бионтех". Не е необходимо предварително записване. Работно време - в делнични дни от 8.00 до 16.00 часа, в празнични - (Великденски и Гергьовден) - от 9.00 до 13.00 часа.

УМБАЛ "Св. Анна"

През Великденските празници и Гергьовден ваксинационните екипи на УМБАЛ „Св. Анна“ ще работят без почивен ден от 30 април до 9 май (включително), с работно време от 08,00 до 19,00 часа. В часовете от 18 до 19 ч. ще бъде осигурен т.нар. „зелен коридор“ и ще има ваксини както на AstraZeneca, така и информационни РНК ваксини. 

Александровска болница

Възможност за избор и от трите одобрени и разрешени за употреба ваксини - "Пфайзер", "Модерна" и "АстраЗенека", ще има в Александровска болница. Там ваксинационните кабинети ще работят от 9 до 17 часа през всички дни, с изключение на 3 май, понеделник.

МВР болница

Зеленият коридор в МВР болница ще работи през празничните дни от 30 април до 9 май. Работното време от 9 до 19 часа.

Пълен списък на всички работещи ваксинационни пунктове в страната можете да намерите тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!