Израел обмисля поставяне на 4-та доза ваксина

OFFNews 22 декември 2021 в 09:14 2593 2

Консултативна експертна група към израелското правителство е препоръчала вчера властите да започнат да поставят четвърта доза ваксина срещу коронавируса на населението на възраст над 60 г. и уязвими групи от населението, за да го защитят от бързо разпространяващия се вариант Омикрон, предаде БТА.

Израелският премиер Нафтали Бенет приветства препоръката и каза, че е дал указания на здравните власти да подготвят тази стъпка. Днес ръководителят на здравното министерство Накман Аш обаче уточни, че ще обмисли предложението, преди да вземе решение.

"Ще прегледам всички материали, ще проведа консултации и ще взема моето решение, което ще бъде само препоръка", каза Аш в интервю за Ynet. Разбирам съображенията на хората и ще оставя крайното решение на тях, допълни той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

2010

2

KostaLaKosta11

22.12 2021 в 10:53

Ще се събудим когато преключим с този проблем . Има решение и хората го прилагат . Кое е толкова странно не мога да разбера ? Невежеството убива ! Безотговорно е да се говори за сънища при положение че всеки ден умират толкова много хора !!
 
X

Да помогнем на украинските деца!