Безплатни прегледи за хора със затлъстяване в Плевен

OFFNews 01 март 2024 в 14:14 694 0

кампания

Снимка УМБАЛ "Св. Марина"

Кампания

По повод 4-ти март – Международния ден за борба с болестното затлъстяване, УМБАЛ „Св. Марина“ – Плевен, стартира едноседмична инициатива за предоставяне на безплатни прегледи за хора с наднормено тегло и болестно затлъстяване.

Всички желаещи ще могат да се възползват от консултация със специалист по бариатрична хирургия срещу предварително записан час.

Безплатните прегледи ще се провеждат всеки ден от предстоящата седмица. На 5-ти март, вторник, безплатните прегледи ще се извършват от д-р Кънчо Костадинов. В сряда, на 6-ти март, желаещите ще могат да се възползват от консултация с д-р Кирил Недялков. На 7-ми март безплатни прегледи ще предоставя д-р Димитър Цанков, а в петък 8-ми март те ще бъдат извършвани от д-р Ивайло Цветков. Всички прегледи ще се проведат след предварително записване на тел.: 0700 20 006; 0648181 или 064805666.

Безплатни прегледи ще дадат възможност за повишаване осведомеността на обществото за проблема с наднорменото тегло и затлъстяването; стимулиране на хората с наднормено тегло да потърсят лекарска помощ; Ранно откриване и диагностициране на евентуални съпътстващи заболявания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови