Мирела Демирева надъхва волейболистите на Левски София

OFFNEWS 20 януари 2017 в 09:39 3008 0

Приятна изненада очакваше волейболистите на Левски София в самолета на връщане от Холандия, където възпитаниците на треньора Петър Шопов сътвориха сензация в турнира за купата на Европейската конфедерация, като отстраниха местния шампион.

Дългучите се засякоха със Спортист №1 на България за отминалата година Мирела Демирева, която се прибира за няколко дни заради церемонията на тотото "Нощта на шампионите". По-рано през деня днес Мирела ще бъде наградена и за Атлет №1.

Играчите на Левски отстраниха холандския шампион Абиант Ликургус и продължават на 1/8-финал, където ще се изправят срещу турския гранд Фенербахче на 1 февруари от 19 часа в столичната зала "Универсиада". Реваншът е седмица по-късно в Истанбул. Демирева се зарадва да научи за подвига на Левски и пожела успех на момчетата и в следващия кръг.

Билетите за мача с един от най-известните турски отбори ще бъдат пуснати в продажба от днес. Привържениците на отбора могат да ги закупят от Тикетпро и тяхната партньорска мрежа, както и в залата в деня на мача.

"Имахме голямо желание да проведем тази среща в "Арена Армеец", за да отговорим на нарастващия интерес. За наше съжаление през този период залата е заета за международния тенис турнир с участието на Григор Димитров. Използваме случая да му пожелаем успех. Зала "Универсиада" е добър вариант за нас и при добра посещаемост ще се получи отлична атмосфера. Вярваме, че това ще се случи!", коментира президентът на тима Владимир Николов.

Феновете, посетили днешния мач на Левски София с Нефтохимик 2010, който е от 18,30 ч в „Универсиада”, ще могат да закупят билети за срещата с Фенербахче на специална цена от 8 лв. След това билетите ще могат да бъдат закупени при цени от 10 лв и 5 лв за ученици и пенсионери.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови