Цветан Соколов: Много съм разочарован, нищо не играх

OFFNews 22 септември 2019 в 08:11 2310 0

Националният отбор по волейбол отстъпи пред Словения с 1:3 гейма на осминафиналите на европейското първенство 2019 и по този начин отпадна от надпреварата.

Една от звездите на „лъвовете” Цветан Соколов не скри разочарованието си от представянето на националите. До този мач словенците нямаха и спечелен гейм в срещите с България, но на тази негативна тенденция беше сложен край, докато при нас определено се забелязва голямо отстъпление.

“Във всички има една горчивина и разочарование, понеже всички се стремяхме към една цел. Не успяхме да я постигнем и лично аз за себе съм страшно разочарован за представянето ни на това Европейско първенство. Абсолютно съм разочарован и от това, че не ни излезе играта и второ, че направихме това класиране.

Разочарован съм от всичко това, което се случва. Аз лично не играх днес, нищо не показах. Мисля, че и никой друг не е показал собствените си възможности днес. Нито един не показа на какво е способен. Абсолютно нищо не ни се получаваше. Така, че резултатът е този, защото ние не успяхме да играем”, заяви Цветан Соколов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови