Прокуратурата разпита Маги Бадер (обновена)

OFFNews 21 май 2021 в 09:40 15900 0

Магдалена Тепавичарова, известна като Маги Бадер, е на разпит в следствения отдел на Софийската градска прокуратура. Разпитът продължи едва 15 минути.

Мис "Плеймейт" 2017 е призована е във връзка с твърденията на Светослав Илчовски, че срещу 5000 лв. е правила компания на бившия премиер Бойко Борисов. Според агробизнесмена тя е авторът на снимките с пачките и кюлчетата със злато в спалнята на Борисов.

Бадер отрече.

По-късно от думите си се отрече и Илчовски.

"Не. Не познавам тези хора. Нито господин Борисов, нито господин Илчовски. Аз съм си потвърдила думите, няма да коментирам", заяви на излизане от прокуратурата Маги Бадер.

Плеймейтката не съобщи за какво е била призована, нито какви въпроси са й задавани от разследващите. От СГП обясниха, че ще дадат подробности след приключване на проверката.

В началото на май прокуратурата започна проверка на казаното от Светослав Илчовски и собстевеника на „Градус“ Иван Ангелов в парламентарната комисия по разследване на управлението за последните 10 г.

В двете си поредни изслушвания в комисията Илчовски направи шокиращи разкрития за фиктивни сделки, рекет, изтезания в затвора, както и за личността на Мата Хари, направила скандалните снимки в спалнята на Борисов.
Илчовски и Ангелов вече дадоха показания през разследващите.

В края на миналата година Софийската градска прокуратура спря производството за снимките и видеозаписа, защото така и не успя да установи кой се крие зад Мата Хари, наречена така от бившия премиер.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!