Прибраха шефа на агенцията по рибарство при акция на ДАНС

OFFNews 25 октомври 2016 в 07:37 6680 2

Прибраха шефа на агенцията по рибарство при акция на ДАНС

Снимка БГНЕС, архив

Изпълнителният директор на агенцията за рибарство и аквакултури е бил задържан при спецакция на прокуратурата и ДАНС снощи. Операцията е проведена в София, Бургас и Ямбол. Заедно с директора са задържани още трима души - служител и друго лице, което прокуратурата отказа да назове засега. 

Пред Нова тв говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова съобщи, че са направени претърсвания и е иззета документация. Акцията е по разследване на спецзвеното "Антикорупция" за злоупотреби с европейски средства. Според Арнаудова става въпрос за получаване на евросубсидии "въз основа на предоставени неверни сведения" от фирмите, които с получавали средствата. От държавното обвинение засега не посочват сумата, за която се смята, че са извършени злоупотребите, но поясняват, че схемата е действала със знанието на директора на агенцията. 

Днес се очаква да бъдат повдигнати обвинения и да бъдат предоставени още подробности по случая. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10538

2

Black Hex

25.10 2016 в 10:51

А онова нискочело ко.еле - бил гейтса на напоителните системи КОГА?!
Това говедо изрови тръбите от напоителните съоръжения, за да ги предаде на вторични суровини. А сега за награда - има собствено предаване, очила без диоптър и вече е "политолог" и "експерт".

https://goo.gl/9NZlsk


Малко му беше тръбната разтривка в Бокар! Малко!

18551

1

Нострадамус

25.10 2016 в 10:03

Изпълнителният директор на агенцията за рибарство и аквакултури е от крадливата управляваща партия ГЕРБ - активен член и фактор в групировката. След краха на ГЕРБ ще има каскада от такива дела - за злоупотреба, пардон кражби от евросубсидии, от бюджета, от народа, от всички нас!!!