Повдигат обвинения на Ненчев за ремонта на МиГ-овете

OFFNews 22 ноември 2016 в 14:21 8687 21

Повдигат обвинения на Ненчев за ремонта на МиГ-овете

Снимка БГНЕС, архив

Втори министър от кабинета "Борисов - 2" ще бъде стане клиент на прокуратурата. Николай Ненчев очаква да му бъде повдигнато обвинение за договора за ремонта на двигатели за изтребителите МиГ-29. 

Ненчев беше привикан днес в Столичното следствие заради обвиненията срещу здравния министър Петър Москов. За ремонта на самолетите Ненчев каза, че смята, че договорът с Полша е бил икономически по-изгоден за страната ни.

Военният министър в оставка опасни, че днес е бил разпитван дали подписът под решението на Министерския съвет за бартера с ваксините е негов.

По-рано днес в Следствието се яви министърът на образованието в оставка Меглена Кунева. Тя отказа да коментира темата пред чакащите я журналисти.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12139

18

Tanhauzer

22.11 2016 в 22:42

1. Единствената карта, дето на я беше вадил Ташунко Тиква беше борбата с корупцията;
2. Компроментира други и екскулпира себе си.
И сега ще млъкне и ще остави другите обвиняеми да се обясняват. Само не знам при това положение кой ще му е министър в следващото правителство...
Идиоти са и Ненчев, и Добрев, и особено Москов, когото трябва да подведат под онзи текст от НК, който предвижда лишаване от свобода поради тъпота!

12139

17

Tanhauzer

22.11 2016 в 22:32

Битката за третия мандат на по-простото, покачено на най-високото, започна. Двоен импас:
1.

20699

16

Новак

22.11 2016 в 20:54

РБ май ще отнесат боя за кефа да се кипрят две години около Тиквун. Боко така хубаво ще си измие ръцете с тях та даже ще задминем румънците по вкарани в затвора министри. Ама хак да им е на тези мазници. Кога пили пели, кога плащали - плакали.

12738

13

Mr Hivaga

22.11 2016 в 19:00

Нещо не ми е ясно Ненчев се хвалеше колко по-евтино излиза да ремонтираме в Полша в много интервюта това го тръбеше и не само той, а депутати от ДСБ от Реформаторите го подкрепяха. Това беше основна опорна точка и ако найстина е така всеки нормално мислещ човек би го приел като довод. Сега излиза ,че това е било лъжа ?! Или следствието са пълни некадърници или найстина ремонта в Полша е бил по-скъп от конкурентен такъв в Русия или е платена по-висока сума от обявената официално. Ако обаче се окаже по-висока цената, ДСБ и Реформаторите явно са го играли добър заместник на ДПС в правителството.
 
X

Да помогнем на украинските деца!