Глаукома и високо кръвно мъчат 21-годишния бияч на туристи в Несебър

OFFNews 29 юни 2017 в 15:26 30556 8

Глаукома и високо кръвно тормозят бияча на туристи в Несебър

Снимка burgas24.bg

Ендокринно заболяване, високо кръвно, глаукома и нервно-вегетативна дистония тормозят нападателя от Несебър, който наби незрящи туристи от Словакия. Това стана ясно в четвъртък на заседание на съда, на което 21–годишният Тодор Николов бе освободен.

Прокуратурата поиска постоянния му арест. Николов е обвинен за хулиганство, за което може да получи до три години затвор. 

Според защитата му Тодор е бил изписан от болница ден преди инцидента. Адвокатката поиска назначаването на експертиза, за да се изясни дали подзащитният ѝ може да се лекува в ареста. 

Прокурорът по делото се противопостави на това искане, като изложи аргументи, че в този период Тодор може да избяга и да се укрие, след като изтече 72-часовото му задържане, което изтича довечера.

Съдът се съгласи да отложи делото и го насрочи за 6 юли, когато трябва да бъде изслушано вещо лице. Тогава ще стане ясно и дали здравословното състояние на Тодор му пречи да бъде в ареста.  

Младежът беше задържан след излъчен по медиите видеоматериал от охранителни камери и на позвъняване на спешния тел. 112. Инцидентът е от миналата събота - 24 юни. Отишлите на място полицаи са установили, че на мястото има лека катастрофа. Тогава свидетелите на престъплението на се информирали полицията, че е имало и нападение. 

От кадрите, запечатали инцидента, става ясно, че след като младежът слиза от колата, за да раздаде правосъдие, тя тръгва на собствен ход и се удря в уличен стълб. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12004

8

Хаджи Смион

30.06 2017 в 16:52

И СПИН, бубонна чума, и ритнат в челото от кон, нали? :D

21061

6

рамбо

29.06 2017 в 18:29

Изпил е 5-6 кафета за да си повиши кръвното и готово. А глаукомата не го застрашава с нищо, ако изобщо я има. Слагат се капки в очите само. Но...В БГ демокрацията това е достатъчно , за да се измъкнеш от правосъдие

42249

1

Denis Rizanov

29.06 2017 в 15:59

Глаукома?
Е как вижда да кара с тая глаукома бе?
 
X

Да помогнем на украинските деца!