Чеци: Не аз убих Яна, Цветанов ме караше да призная

ОFFNews 26 април 2015 в 21:15 4593 4

Николай Русинов - Чеци

"Накиснаха ме. Лично Цветан Цветанов ми се обаждаше: "Признай си!". Заплашваха ме всички".

Това заяви осъденият на първа инстанция за смъртта на Яна Борисова в Борисовата градина Николай Русинов - Чеци пред "Нова телевизия".

Той се придържа към версията си, че интимните им отношения били доброволни и когато си тръгвал, момичето все още било живо:

"С Яна правихме секс. След това извадихме мокри салфетки, избърсахме се и заспахме, а на сутринта си тръгнах. Погледнах я - спеше, дишаше си спокойно. Дъхът и миришеше на алкохол, моят - също. И си тръгнах", заяви Чеци.

Мъжът заяви, че винаги бил нежен с жените, с които е интимен: "Питайте всичките жени, с които съм бил. Вие не сте ли се събуждали до непознат? Аз много пъти съм се събуждал", добави осъденият за убийството на Яна.

Той призна, че когато се напиел ставал груб, но "само вербално"- обиждал и нищо повече.

"Опитаха се да ме изкарат изверг, а аз съм космополитен човек, познавам хора от цял свят. Не съм оставил тази жена сама в гората - ние бяхме в парка. Изтърколих се, взех си раницата и си тръгнах", разказва версията си Русинов, но не може да обясни защо е оставил момичето само.

За пореден път той обясни, че не му е мъчно за смъртта на Яна, защото "как може да ти е мъчно за секс за една вечер -така се е случило". Въпреки това заяви, че прел "отвратително" новината, че момичето е мъртво.

Според Чеци Яна е била изнасилена от няколко души, които определи като изроди:

"Били са няколко души. Това са били изроди, които са я изнасилвали- да посегнат на пияно момиче, което спи", каза той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови