United Group стана член на Алианса за отговорен бизнес

OFFNews 01 декември 2022 в 16:27 1322 0

United Group
United Group, водещият доставчик на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа, стана член на Алианса за отговорен бизнес.

United Group, водещият доставчик на телекомуникационни и медийни услуги в Югоизточна Европа, стана член на Алианса за отговорен бизнес (Responsible Business Alliance). Това е най-голямото обединение на бизнеса в света, посветено на отговорното поведение във веригите за доставки в глобален мащаб.

United Group се присъединява към над 500 други членове на Алианса и неговите инициативи, които целят да подобрят условията на труд, околната среда и бизнес резултатите при спазване на утвърдени етични стандарти и практики. В компаниите, които членуват в Алианса, работят около 21 милиона души, а общите им годишни приходи възлизат на 7,7 трилиона щатски долара.

Отговорното набавяне на суровини и материали, както и устойчивите бизнес практики са в основата на стратегията на United Group. С присъединяването си към Алианса за отговорен бизнес, компанията се ангажира да спазва Кодекса на поведение на организацията във всички свои дейности и да изисква същото и от своите доставчици. United Group ще следи отблизо процесите в своите вериги за доставки, за да гарантира положителните промени по отношение на отговорните практики.

„Изключително съм щастлива, че United Group стана член на Алианса за отговорен бизнес и се гордея с работата ни, която ни позволи да се присъединим към стотици наши съмишленици в това обединение. Кодексът за поведение на доставчиците на United Group, който отразява принципите на Алианса, е гаранция, че цялата ни верига за доставки подкрепя усилията ни за постигане на по-светло и по-устойчиво бъдеще по етичен и отговорен начин. Без свързаността, която осигурява нашата индустрия, развитието на икономиките и обществата ни би било ограничено. Ето защо имаме отговорност към самите себе си и към нашите клиенти непрекъснато да прилагаме възможно най-високите стандарти“, каза Виктория Боклаг, главен изпълнителен директор на United Group.

Виж още за:
    Най-важното
    Всички новини
    Най-четени Най-нови
    X

    Войната във въздуха на фронта в Украйна - част II