Топ 4 предимства от използване на фулфилмънт в България

OFFNews 08 октомври 2022 в 16:08 895 0

Снимка

По света думата фулфилмънт стана нарицателно за конкретни услуги в сферата на онлайн търговията. Фулфилмънт услугите осигуряват на интернет магазините цялостно менажиране на процеса от приемане на поръчката, генерирана от клиента до получаването на поръчаните стоки до купувача. Те навлизат с пълна скорост и у нас, благодарение на множеството предимства, които предлагат за бизнеса.

Кои са четирите ползи на върха на класацията, обобщаваща най-примамливите предимства при използване на фулфилмънт услуги в България? Предстои да разберете по-долу.

По-лесно менажиране на нов бизнес в България чрез фулфилмънт

Продажбите в интернет нараснаха значително през последните години. Това доведе до особено повишен интерес към онлайн бизнеса и появата на куп нови онлайн магазини.

Имате идея за перфектния онлайн магазин, а предприемаческият ви дух не ви дава мира? Може да изпробвате търговския си нюх без да закупувате складови помещения и без да мислите за съхранението на стоките, опаковането им, сложната логистика и доставянето им до крайния потребител.

Как? Чрез фулфилмънт услуги. Те включват не само помещаването на стоките за продажба в логистичните центрове на фулфилмънт компанията, но и приемането на пратките, тяхната подготовка и крайно доставяне.

Доставки извън рамките на страната чрез фулфилмънт услуги

Не сте си представяли, че онлайн проектът ви може да се разрасне до доставки в чужбина? Е, имате възможност да разберете дали бихте могли да достигнете до клиенти и извън границите на България.

Добрите български фулфилмънт центрове като BigArena.net имат стабилни партньорства не само с родни доставчици, но и с компании, лидери в извършването на международни доставки. Много често спънката пред търговеца за разширяване на дейността извън родината е сложният процес на доставяне извън граница. Ако се доверите на фулфилмънт услуги обаче този проблем вече е разрешен и вие не трябва да се притеснявате за него.

Съкращаване на цикъла за изпълнение на поръчката с fulfillment

Цикълът на изпълнение обхваща времето от подаването на заявката от клиента до озоваването на поръчаните от него стоки в ръцете му. Тъй като fulfillment компаниите се занимават професионално с тази дейност, процесите за обработване на пратката и нейното изпращане са максимално оптимизирани. Съответно и времето за достигане на пратката до получателя е максимално съкратено. Всичко това води до следващото предимство –

Повишаване удовлетвореността на потребителя

За добрият търговец това трябва да е достатъчна причина за използване на фулфилмънт услуги. Защото, когато клиентите са удовлетворени от бързото обслужване при поръчка, се повишава тяхното доверие към търговеца и неминуемо това ще доведе до по-честото им обръщане към неговия онлайн магазин.

Ако всичко това ви звучи достатъчно добре и все още не сте намерили своя фулфилмънт център България, може да разгледате сайта BigArena.net на един от най-надеждните доставчици на фулфилмънт услуги в страната.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови