Speedy официално интегрира Smart контрол на пратките

Клиентите ще управляват пратките си с един клик

OFFNews 19 февруари 2019 в 18:30 4237 1

Speedy официално представи на клиентите си възможността за „Smart контрол“ на пратките.

“Smart контрол” е безплатната функция за интелигентен контрол на пратките. Чрез нея клиентите на Speedy ще могат да управляват в реално време мястото и времето на доставка. Това ще става чрез линк, изпратен до тях чрез кратко текстово съобщение на мобилния им номер или чрез Viber. През този линк клиентите ще могат да потвърдят, откажат, пренасочат или пренасрочат получаването на пратката си.

Smart контрол се отваря директно в браузъра на телефона, таблета или компютъра на клиента с обикновено кликване върху него. Има възможност и за копиране на линка и поставянето му в интернет браузър. Функцията дава възможност да се види къде е пратката и какъв е статусът й. Опциите са да потвърди получаването на доставката, да отложи, да пренасочи или да избере друга удобна дата.

При пренасочване клиентът има възможност да избере да получи пратката си не на адреса, който първоначално е посочил, а до един от петте най-близки офиса на Speedy или до автомат за пратки. Тази опция е напълно безплатна в рамките на населеното място. В зависимост от часа на пренасочване, пратката може да бъде доставена в същия работен ден или на следващия.

Другата нова безплатна опция на Smart контрол е отлагането на доставката за следващ ден според плановете и графика на клиента. При желание той може и да откаже получаването.

С използването на Smart контрол клиентът получава възможност да види текущото местоположение на своята пратка, а съвсем скоро и да проследява в реално време докъде е стигнал неговият обслужващ куриер.

Технологичното нововъведение предоставя бърз и удобен достъп до My Speedy – приложението на Speedy за пълно клиентско обслужване.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

6025

1

ritmotribal

05.03 2019 в 19:35

Втора скрита реклама в рамките на един ден след рекламата на касови апарати "Дейзи"... offnews, излагате се! На сериозен сайт с добро отразяване на новините като Вашия това никак не му отива!